Yardım QC 4.0 Kullanımı Hakkında

dopain

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Buğrahan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Merhaba redmi note 7 cihazımı alalı henüz 4 gün oldu ve telefon bildiğiniz üzere hızlı şarj ve qualcomm quickcharge 4.0 destekliyor. Hızlı şarj yanlış anlamadıysam kutusundan çıkan adaptör ile (2 A) çalışıyor. Ancak ben telefonun QC 4.0 özelliğini kullanarak da şarj etmek istiyorum. Şimdi burada sizlere 2 adet sorum var:

1. QC 4.0 ile şarj etmem için ne yapmam gerek (ekstra bir ayar veya donanım gerekliyse lütfen belirtin.) . biraz ayrıntılı ve açık anlatırsanız sevinirim zira daha önce qualcomm quickcharge destekleyen bir telefon kullanmadım.

2. Piyasada QC 4.0 destekleyen adaptör bulmak oldukça güç ve olanlar da gördüğüm kadarıyla biraz pahalı. Bu yüzden QC 3.0 destekleyen bir adaptör ile cihazımı şarj edebilir miyim? Daha doğrusu verim alabilir miyim?

BD58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bayram
Cihazım
iPhone 6
Konular
2
Elektrik Elektronik mühendisiyim 4 yıllık fakülte okudum aşınma diye bir sey duymadım. :(

Oyla:

masterx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Yazilim Mühendisi
Konular
0
Destekleyen cihazlari ve sarj aletlerini destekleyen resmi liste -->>

Oyla:

enscbn25

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
poco f1
Konular
0
Poco F1 kullanıyorum MIUI Türkiye marketten 4.0 adaptör aldım ama 3.0 ile aynı hızda şarj ediyor hızlı şarj değilde charge turbo yazması gerekirken yazmıyor neden acaba yardımcı olabilecek biri var mı ?

Oyla:
Üst Alt