Yardım Pubg Mobile

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Aşırı kasma sorunu yaşıyorum global betadayım deneyen oldu mu ? Adreno 530 SD 821 ile bu oyunun kasması neredeyse imkansız ayrıca oyunun yapımcıları çinli ve çinli telefonlara optimize edemeyip neden böyle sorunlar yaşıyoruz ki? LineageOS kurduğum zaman hiçbir uygulama ve oyun sorun çıkarmıyor...Miuidan vazgeçmek üzereyim. Xiaomi telefonlar her ne kadar donanımsal olarak güçlü görünse de bunu hissettirmekte geri kalıyor bence

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
miui oreoda çözeceklerini düşünüyorum. gelene kadar aosp takılırım. sonra android p gelir tekrar aosp ye geçerim :)
İnşallah

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

meteylbk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mete
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
0
los a gelen son 2 güncelleme ile pubg sorunu çözüldü mi5s te.
Merhaba, ben de telefonumu globam romda kullanıyordum. Oyuna tek girdiğimde çok az fakat takım arkadaşlarıyla girdiğim felaket kasmalardan dolayı rom değiştirmeyi düşünüp MIUI Pro 9.5.1.0 roma geçiş yaptım ama hiçbir şey değişmedi. LOS 15.1 de kasma probleminin olmadığından emin misiniz ? Çünkü bazı kaynaklarda LOS'da da kastığını söylüyorlar.

Oyla:

FireSwords

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
3
Sorun Oreo'da çözülecek. Xiaomi msm8996(Snapdragon 820-821) kullanan cihazlar için Oreo kernel'ının kaynak kodlarını yayınladı. LineageOS ekibi bu değişiklikleri tek tek inceleyip LineageOS'e ekliyor. Xiaomi çekirdek kapatma şeyini kapatan bir değişiklik de yapmış. İncelemek için:

Oyla:

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
Sorun Oreo'da çözülecek. Xiaomi msm8996(Snapdragon 820-821) kullanan cihazlar için Oreo kernel'ının kaynak kodlarını yayınladı. LineageOS ekibi bu değişiklikleri tek tek inceleyip LineageOS'e ekliyor. Xiaomi çekirdek kapatma şeyini kapatan bir değişiklik de yapmış. İncelemek için:
Cok bir sey anlamadim ama 3. Cekirdegi kapatinca uzun isleri yapamadi ve kullanissiz olduguni yazmis.bunun yerine islemci frekansini 1132 ye dusurecegiz boylecr kullanisli olacak diyor.
1. Maddede pek bisey anlamadim derin uykuda tum islemcileri kapaticagiz demis.Acaba ekran kapaliyken islemciyi daha da mi sogutacaklar?

Oyla:

meteylbk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mete
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Konular
0
Cok bir sey anlamadim ama 3. Cekirdegi kapatinca uzun isleri yapamadi ve kullanissiz olduguni yazmis.bunun yerine islemci frekansini 1132 ye dusurecegiz boylecr kullanisli olacak diyor.
1. Maddede pek bisey anlamadim derin uykuda tum islemcileri kapaticagiz demis.Acaba ekran kapaliyken islemciyi daha da mi sogutacaklar?
Büyük ihtimal tüm çekirdekler orta derece bir frekansa çekilip ısınmaları engellenecek iş yükü çekirdek miktarına bölünecek.

Oyla:

szm428

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
szm428
Cihazım
Mi 5s
Konular
6

Evet şu anki kullandığım mi5s (9.5.2.0) de durum 3 çekirdek çalışıyor, birtanesi çoğu zaman kapalı duruyor. İnş. yeni güncelleme ile daha iyi bir duruma gelir. Yeni uygulayacakları durum daha mantıklı duruyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

yunus_szg_60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus emre
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1
Bende de 3-64 lük 5s var. Telefonu sadece pubg oynamak için almıştım. Yoksa eski telefonumdan memnundum (p9 lite 17).
Gel gelelim ki lanet olasıca oyun bu kadar yüksek performansa rağmen takılıyor ve en kısık ayarlarda oynatıyor. Lanet ettim. P9 daha iyiydi siz düşünün. Bunun bi çözümü yok mu. Miu 9.5.2 global kullanıyorum ve inanın pişmanım şu anda telefonu aldığıma.

Oyla:

yunus_szg_60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus emre
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1
Arkadaşlar kimse yok mu yardımcı olabilecek?

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
bu sorun xiaomi firmasının beceriksizliği sadece.
Nougat romda çekirdek sorunu var ve çözemediler. 3 seçeneğiniz var.
1)cihazı root yapıp çekirdek frekansları ile oynayabilirsiniz ve cihazınıza zarar verebilirsiniz.
2)miui8 roma dönüş yapabilirsiniz mesela EU 8.5.6 sürümü olabilir 4 çekirdek aktif çalışıyor
3)Oreo rom yükleyebilirsiniz yine tüm çekirdekler aktif çalışıyor

Oyla:

yunus_szg_60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus emre
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1
Öncelikle çok teşekkür ederim. Cihaz şu an global beta da. Sistem güncellemeden miu 8 i indirip kurabilirmiyim. Official rom 9.5.2 yi sistem güncellemeden kabul etmedi paket seç diyince. Benim yanımda da pc olmadığından root twrp/recovery yapamıyorum maalesef..
bu sorun xiaomi firmasının beceriksizliği sadece.
Nougat romda çekirdek sorunu var ve çözemediler. 3 seçeneğiniz var.
1)cihazı root yapıp çekirdek frekansları ile oynayabilirsiniz ve cihazınıza zarar verebilirsiniz.
2)miui8 roma dönüş yapabilirsiniz mesela EU 8.5.6 sürümü olabilir 4 çekirdek aktif çalışıyor
3)Oreo rom yükleyebilirsiniz yine tüm çekirdekler aktif çalışıyor

Oyla:
Üst Alt