Yardım Pubg Mobile

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Aşırı kasma sorunu yaşıyorum global betadayım deneyen oldu mu ? Adreno 530 SD 821 ile bu oyunun kasması neredeyse imkansız ayrıca oyunun yapımcıları çinli ve çinli telefonlara optimize edemeyip neden böyle sorunlar yaşıyoruz ki? LineageOS kurduğum zaman hiçbir uygulama ve oyun sorun çıkarmıyor...Miuidan vazgeçmek üzereyim. Xiaomi telefonlar her ne kadar donanımsal olarak güçlü görünse de bunu hissettirmekte geri kalıyor bence

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
arkadaslar araştırıp cozmek yerine xiaomi ye yuklenip durmayın. ona bakarsanız note 7 patladi. note 8in sarji tamamen bitince bi daha açılmadı vs. buyuk hatalar yapan büyük sirketler var. hatalari xiaomi de gördüğünuz icin bi xiaomi ye boyle sacmaliklar var sanıyorsunuz. arkadas iphone x aldi. evet gecr cekimleri daha iyi. ama karincalanmayi onleyememis. menuler arasi efektif geçişlerde nadir de olsa fps azalmasi oluyor. bunlar normal. her zamanki gibi ya sabredip guncellemeyi bekliceksiniz. yada custom yazilimlarla cozuceksiniz işinizi. şimdiden kolay gelsin

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

yunus_szg_60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus emre
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1
Aynen mi 5s de nougat var miui 9 da.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
mi5sde miui9 Nougat

hmmm. o zaman oreo hangi romlarda var sizde. sadecr aosp diye düşünüyorum.

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
evet sadece aosp ve LineageOS romlarda oreo mevcut

Oyla:

yunus_szg_60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus emre
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1
Hocam. Xiaomi ye yüklenmeyip ne yapayım. Sen bu donanımı kurarsan ona göre de yazılımını yapman gerekir. Bu şimdi olan olay değil ki hem. Bekliyoruz ben oyun çıktığından beri bekliyorum 1.5-2 ay oldu. Eğer sırf bu oyunu oynamak için telefon değiştiriyorsanız yüklenirsiniz. Madem güncellemeden bahsediyoruz yeni miu 10 romu önce mi 5 é gelecek. Siz daha önce iPhone 5 in alıp da iPhone 5s in sonradan güncelleme aldığını duydunuz mu... Marka güzeldir ona laf etmem. Ama marka güzel diye de kötü yönlerini söylemezseniz buna laf ederim kusura bakmayın.

Not: kişisel algılamayın.
arkadaslar araştırıp cozmek yerine xiaomi ye yuklenip durmayın. ona bakarsanız note 7 patladi. note 8in sarji tamamen bitince bi daha açılmadı vs. buyuk hatalar yapan büyük sirketler var. hatalari xiaomi de gördüğünuz icin bi xiaomi ye boyle sacmaliklar var sanıyorsunuz. arkadas iphone x aldi. evet gecr cekimleri daha iyi. ama karincalanmayi onleyememis. menuler arasi efektif geçişlerde nadir de olsa fps azalmasi oluyor. bunlar normal. her zamanki gibi ya sabredip guncellemeyi bekliceksiniz. yada custom yazilimlarla cozuceksiniz işinizi. şimdiden kolay gelsin

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Hocam. Xiaomi ye yüklenmeyip ne yapayım. Sen bu donanımı kurarsan ona göre de yazılımını yapman gerekir. Bu şimdi olan olay değil ki hem. Bekliyoruz ben oyun çıktığından beri bekliyorum 1.5-2 ay oldu. Eğer sırf bu oyunu oynamak için telefon değiştiriyorsanız yüklenirsiniz. Madem güncellemeden bahsediyoruz yeni miu 10 romu önce mi 5 é gelecek. Siz daha önce iPhone 5 in alıp da iPhone 5s in sonradan güncelleme aldığını duydunuz mu... Marka güzeldir ona laf etmem. Ama marka güzel diye de kötü yönlerini söylemezseniz buna laf ederim kusura bakmayın.

sinirlenmeniz normal. ama 1.5-2 ay beklemeniz kötü olmus. harekete geçme zamaniniz gelmis hatta geçmiş. cozum belli. ya saf android AOSP kurcaksiniz yada miui arayuzlu 8.5 kurcaksiniz.

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
kesinlikle size katılıyorum maalesef xiaomi yazılım işini tam anlamıyla yapamıyor üst düzey donanım yapıyor fakat bunu yazılımla harmanlayamiyor

Oyla:

yunus_szg_60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus emre
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1
sinirlenmeniz normal. ama 1.5-2 ay beklemeniz kötü olmus. harekete geçme zamaniniz gelmis hatta geçmiş. cozum belli. ya saf android AOSP kurcaksiniz yada miui arayuzlu 8.5 kurcaksiniz.

Yani laneos kurardım şimdiye kadar ama cihazı root edip twrp recovery mod yükleyecek ortamın yok. Pc yok yanımda. Şimdiye zaten onu hallederdim ama yukarılara baktığımda diğer kullanıcılarda da bu işlemlerin (rom değiştirme) işe yaramadığı görülüyor maalesef.

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Yani laneos kurardım şimdiye kadar ama cihazı root edip twrp recovery mod yükleyecek ortamın yok. Pc yok yanımda. Şimdiye zaten onu hallederdim ama yukarılara baktığımda diğer kullanıcılarda da bu işlemlerin (rom değiştirme) işe yaramadığı görülüyor maalesef.

denemizde fayda var. cozenleri gördüm. durumuz elverirse tabi. Allah kolaylik versin

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Tellefona twrp kura bilirseniz çözümü çok basit twrp den giriyorsunuz termal dosyaları var onları siliyorsunuz sonra birdaha işlemci kapanmıyor aosp ve los tabanlı romlarda ise dosyası var magisk modulu onun kuruyorsunuz islemciler kapanmiyor.

Burada nasıl kapatacağınız anlatılmış :

Ben bu yöntemi kullanıyorum pubg oynuyorum ve zerre kasma yok uzun süre oynayınca aşırı ısınma oluyor işlemci kapanmadığı için bunuda göze almanız gerekli ben şahsen kasmasındansa ısınmasını göze alıyorum :)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:
Üst Alt