Yardım Pubg Mobile

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Aşırı kasma sorunu yaşıyorum global betadayım deneyen oldu mu ? Adreno 530 SD 821 ile bu oyunun kasması neredeyse imkansız ayrıca oyunun yapımcıları çinli ve çinli telefonlara optimize edemeyip neden böyle sorunlar yaşıyoruz ki? LineageOS kurduğum zaman hiçbir uygulama ve oyun sorun çıkarmıyor...Miuidan vazgeçmek üzereyim. Xiaomi telefonlar her ne kadar donanımsal olarak güçlü görünse de bunu hissettirmekte geri kalıyor bence

yunus_szg_60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus emre
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1
Tellefona twrp kura bilirseniz çözümü çok basit twrp den giriyorsunuz termal dosyaları var onları siliyorsunuz sonra birdaha işlemci kapanmıyor aosp ve los tabanlı romlarda ise dosyası var magisk modulu onun kuruyorsunuz islemciler kapanmiyor.

Burada nasıl kapatacağınız anlatılmış :

Ben bu yöntemi kullanıyorum pubg oynuyorum ve zerre kasma yok uzun süre oynayınca aşırı ısınma oluyor işlemci kapanmadığı için bunuda göze almanız gerekli ben şahsen kasmasındansa ısınmasını göze alıyorum :)

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu çekirdeğin çalışmasıyla oynamaktır ki cihaza zarar verir. Yani evdeki samandan olursun. Sonuçta bu telefon ısınıyor.

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Donanımsal işlemci koruması açık yani ciddi zarar verecek bir ısınmada donanımsal koruma devreye girecektir bu sadece yazılımsal xiaominin koyduğu işlemci kapatma olayını kaldırıyor 1 ayda fazladır böyle kullanıyorum şuana kadar çok ısınması haricinde bir problem yaşamadım.
Bu çekirdeğin çalışmasıyla oynamaktır ki cihaza zarar verir. Yani evdeki samandan olursun. Sonuçta bu telefon ısınıyor.

Oyla:

yunus_szg_60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus emre
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1
Donanımsal işlemci koruması açık yani ciddi zarar verecek bir ısınmada donanımsal koruma devreye girecektir bu sadece yazılımsal xiaominin koyduğu işlemci kapatma olayını kaldırıyor 1 ayda fazladır böyle kullanıyorum şuana kadar çok ısınması haricinde bir problem yaşamadım.

Ço kdeğerli bi posttu. Gerçekten teşekkür ederim. Size ve ilgilenen tüm arkadaşlara. Sağolun. En kısa zamanda twrp yükleyip dosyaları sileceğim.

Peki yine balanced dan öteye geçmiyor mu ayarlar. HD ve uhd oynayabiliyor musunuz (mi5s ise tabi telefonunuz)

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Telefonum mi5s hayır geçmiyor onun içinde farklı yöntemler var oyun dosyalarıyla oynayıp o ayarlar açıla biliyor ama en yüksek ayarlarda oyunu açtığımda zerre kasma olmadı saten 4 k ekranları destekleyen bir işlemci sd821 birde o dosyaları miui de sildikten sonra magisk kurup attığım dosyayı kurin magisk modulunu o islemcinin ısındığında islemci kapatma olayini normalde 35 derecde filan oyun icin tasarlanmis olan 2 islemciden biri kapaniyor bu dosya sayesinde 35 derecde degilde 60 derecde kapanio yani o kisitlamayi genisletoyor kisaca o dosyalari sildikten sonra kesinlikli o modu kurun.
Ço kdeğerli bi posttu. Gerçekten teşekkür ederim. Size ve ilgilenen tüm arkadaşlara. Sağolun. En kısa zamanda twrp yükleyip dosyaları sileceğim.

Peki yine balanced dan öteye geçmiyor mu ayarlar. HD ve uhd oynayabiliyor musunuz (mi5s ise tabi telefonunuz)

Oyla:

yunus_szg_60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus emre
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1
Çok teşekkürler. Çok sağolun.
Telefonum mi5s hayır geçmiyor onun içinde farklı yöntemler var oyun dosyalarıyla oynayıp o ayarlar açıla biliyor ama en yüksek ayarlarda oyunu açtığımda zerre kasma olmadı saten 4 k ekranları destekleyen bir işlemci sd821 birde o dosyaları miui de sildikten sonra magisk kurup attığım dosyayı kurin magisk modulunu o islemcinin ısındığında islemci kapatma olayini normalde 35 derecde filan oyun icin tasarlanmis olan 2 islemciden biri kapaniyor bu dosya sayesinde 35 derecde degilde 60 derecde kapanio yani o kisitlamayi genisletoyor kisaca o dosyalari sildikten sonra kesinlikli o modu kurun.

Oyla:

Alzmoth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Dün viperos kurdum pubg sıkıntısız oynadım.
LineageOs kurdum sonra lineagede kasıyor oynamak sıkıntı lineage e geçmeyin derim.

Fakat benim viperosda bi sıkıntı vardı. youtube-instagram vs de videolar takılarak ilerliyor. indirmeyi yapıyor youtube videosunda falan tüm videoyu indiriyor fakat 10 sn lik videoyu 30 sn de çalıştırıyor. şimdi tekrar kuracam bakalım viper os u

Oyla:

yunus_szg_60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus emre
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1
LineageOs kurdum sonra lineagede kasıyor oynamak sıkıntı lineage e geçmeyin derim.

Fakat benim viperosda bi sıkıntı vardı. youtube-instagram vs de videolar takılarak ilerliyor. indirmeyi yapıyor youtube videosunda falan tüm videoyu indiriyor fakat 10 sn lik videoyu 30 sn de çalıştırıyor. şimdi tekrar kuracam bakalım viper os u
Newpipe diye bir uygulama var. Apk olarak indirebilirsiniz. Ayrıca reklamsız izlersiniz YouTube videolarını. İndirebilirsiniz videoları ve ses dosyası da indirebilirsiniz. Teşekkürler.

Oyla:

yunus_szg_60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus emre
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
1

Bu arada pubg ayarları hd uhd mi yoksa en düşük ayalarda mı oynuyorsunuz sıkıntısız?

Oyla:

Alzmoth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Bu arada pubg ayarları hd uhd mi yoksa en düşük ayalarda mı oynuyorsunuz sıkıntısız?

şimdi tekrar yükleyecem hatırlamıyorum kaliteyi.
şöyle bir sıkıntı oldu twrp ye şifre koydurmuştu bir rom. şifre olduğu için viperos u kurunca şifre çözülemedi fabrika ayarlarına dönün diye sorun verdi fabrika ayarlarına alıncada düzelmedi. sorunu factory reset atıp twrp yi tekrar flashlayarak düzelttim şimdi kuruluyor viperos
[doublepost=1527894347,1527890864][/doublepost]Şimdi yükledim 1 el attım. En düşük ayarlarda çalıştırıyor ama sıkıntısız oynatıyor o kadar ısınmada olmuyor.

Videolarda gene takılma devam ediyor

Oyla:
Üst Alt