- Adım
- Devransahinx
- Cihazım
- Redmi note 7
- Konular
- 82
bu siteyi bilmiyorum ama perdigital.com sitesinden defalarca uc aldımMerhaba biraz konu ile alakasız ama Pubg Mobile UC lerinizi nereden alıyorsunuz ? bir site keşfettim ama güvenilir mi bilmiyorum ama kullanan var mı ?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
gfx toolda kare hızını aşırı yapınca oluyor ama kontrollerin sıfırlanabilirben gfx tool kullanmak istiyorum üşendim de gfx tool da hangi ayar ile 60 fps yapıyoruz veya sizin gfx tool ayarlarınızı ss atarmısınız
oyuna girerken gfx den mi girmem lasım direk fps için ayrı bir ayar yok mu ila kare hızını mı aşırı yapmam lazım kontrollerim için çok uğraşmıştım gitsin istemiyorum siz bana kendi ayarlarınızı ss atsanız olur mugfx toolda kare hızını aşırı yapınca oluyor ama kontrollerin sıfırlanabilir
her seferinde uygulamadan girmeniz lazımoyuna girerken gfx den mi girmem lasım direk fps için ayrı bir ayar yok mu ila kare hızını mı aşırı yapmam lazım kontrollerim için çok uğraşmıştım gitsin istemiyorum siz bana kendi ayarlarınızı ss atsanız olur mu
ben hdr yapmak için bir dosyayı değiştirmiştim kısa süre sonra çok değerli hesabım ban yedi uyarı amaçlı 10 dakikalık banladılar ben de hemen silip 2. alana kurdum kimseye önermem dosya değişikliğinidosya içeriğini değişmek ban sebebi diyorlar o yüzden hiç bulaşmıyorum bende