- Adım
- Hakan
- Cihazım
- iPhone 11
- Meslek
- Memur
- Konular
- 8
Birader şu mübarek ayda Allah senden razı olsun. Haftalardır canımı sıkıyordu, dediklerini uyguladım oldu.
2 yıldır 0 ban.Ve banlandınız geçmiş olsun )
Hocam gfz toola falan gerek yok konudaki adımları uygulayın oyuna girince de grafiklere dokunmayın hazırYani gfx tool dan ayar yapıp başlayabiliriz dei ustam oyun içinde hiçbirşeye ellemezsem
Hocam 07 yerine 08-09 falan yapsak nolur acaba2 yıldır 0 ban.
Neyi kastedettiniz anlamadım hocam.Hocam 07 yerine 08-09 falan yapsak nolur acaba
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hocam gfx tool kullanmaman lazım.Yani gfx tool dan ayar yapıp başlayabiliriz dei ustam oyun içinde hiçbirşeye ellemezsem
Banlanacağımızı zannetmiyorum açıkçası.Ve banlandınız geçmiş olsun )
Hocam maks 60 fps olduğu için bir işe yaramaz muhtemelen.Hocam 07 yerine 08-09 falan yapsak nolur acaba
Bir bilgim yok hocam.Cod mobile için aynı yöntem varmıdır acaba
Hocam başka oyunlar hakkında bilgim yok.Bu uygulama ile acaba başka oyunlarda ayarlama yapmak mümkün mü?
Allah sizden de razı olsun güle güle kullanın hocamBirader şu mübarek ayda Allah senden razı olsun. Haftalardır canımı sıkıyordu, dediklerini uyguladım oldu.
Allah sizden de razı olsun güle güle kullanın hocamBirader şu mübarek ayda Allah senden razı olsun. Haftalardır canımı sıkıyordu, dediklerini uyguladım oldu.
Şimdi anladım hocam, oyun açılmaz bence.Hocam 07 yerine 08-09 falan yapsak nolur acaba