- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Kare hızı artıyor ancak grafik ayarında hiçbir değişiklik göremedim deneysel amaçlı indirmiştim
Abi grafik değerlerini burada paylaşmak olmaz çünkü ; kimisi sevebilir kimisi sevmeyebilirKare hızı artıyor ancak grafik ayarında hiçbir değişiklik göremedim deneysel amaçlı indirmiştim
İlgine çok teşekkür ederim hocam, ben bu dosyayı attığımda kontrol ayarları 4 parmak ve jiroskop açık şekilde başladı oyun, dosyaları değiştirince de bendeki ayar olan 2 parmak tanımlandı gene, onu demek istemiştim, ama hdr ayarına kadar 60 fps olayı çok iyi ciddenHocam Active.sav dosyası kontrol ve hassasiyet ayarlarını sıfırlamaz kesinlikle . Sadece genel ayarlarında değişme olur . Örneğin ; dikiz ateş girdiğinde kapanmış olabilir .
Geri kalanı için sorunsuz kullanabilirsiniz .
Eğer ki damage.sav aim_asist.sav benzeri bir sav dosyası kullanılmış ise ( bunu da config dosyasını yapan sadece ekler ) bunlar hassasiyet ayarları veya kontrol ayarlarında değişiklik sağlar ve paks dosyaları da aynı şekilde değişiklik sağlayabilir.
Örnek veriyorum yine OP dosyasının silinmesi tüm indirmeleri siler haritalar vs rawdata silinmesi karekter animasyonları ve grafik değerlerini etkiler komple config dosyasını silmen herhangi bir etki yapmaz ( 60 FPS gider 3.1 güncelleme ile ).
Grafik ayarları artmadı ancak,pek yakında diyor sadeceAbi grafik değerlerini burada paylaşmak olmaz çünkü ; kimisi sevebilir kimisi sevmeyebilir
Güncel dosya için bir çalışma varmı hocamBiraz işlerim var. Daha güncel dosyayı yükleyecegim uygun zamanda..
Mevcut dosyada kesinlikle hassasiyet ayarları değişmez.
Ayrıca cloud diye birşey var. Mevcut en iyi kontrol ve hassasiyet ayaklarımızı cloud a yükleyin... Bi gün hassasiyet yada kontrol ayarlarınız değişirse bi tıkla geri getirirsiniz
Hocam ilginize teşekkür ederim, geçen gün aynen böyle bir dosyayı buldum tecrübe etmek istedim, 90 fps dahil çıktı seçeneklerde ama hdr yapmak isterken altta çıkan aşırı, akıcı, yüksek gibi seçenekler çıkmıyordu. Bu yüzden hdr seçince aşırı donma ve kare kaybı oluyordu ama akıcı, dengeli ve hd seçeneklerde sorunsuzdu sadece hdr sorunluydu, bu dosyada bu sorun varmı acaba denedinizmiEkledim
Hocam 90 FPS + hdr ye aldığın da böyle bir sorun çıkıyorsa FPS değerin 17 ye düşüyordur . 90 FPS paks dosyası şeklinde miydi ? Yada sadece 60 FPS + hdr de oynasanız bir sorun olur muHocam ilginize teşekkür ederim, geçen gün aynen böyle bir dosyayı buldum tecrübe etmek istedim, 90 fps dahil çıktı seçeneklerde ama hdr yapmak isterken altta çıkan aşırı, akıcı, yüksek gibi seçenekler çıkmıyordu. Bu yüzden hdr seçince aşırı donma ve kare kaybı oluyordu ama akıcı, dengeli ve hd seçeneklerde sorunsuzdu sadece hdr sorunluydu, bu dosyada bu sorun varmı acaba denedinizmi
Yok hocam benim cihaz zaten 60 fps, istesem de 90 fps alamam ki amacım 90 fps değildi zaten, tek amacım Hdr açılması, bundan önceki paylaşımınızda sorunsuz kullanıyordum ama bunda malesef hata aldım Hdr seçeneğinde, sizin paylaştığınız dosyayı deniyorum şimdiHocam 90 FPS + hdr ye aldığın da böyle bir sorun çıkıyorsa FPS değerin 17 ye düşüyordur . 90 FPS paks dosyası şeklinde miydi ? Yada sadece 60 FPS + hdr de oynasanız bir sorun olur mu