Buldukça paylaşıyorum. .Hocam bende her attiginiz calisiyor tesekkur ederim her guncellemede lütfen bizleri unutma bbma
Aslında herkeste çalışması gerekiyor.. Çalışmıyor diyen bi hata yapıyordur illaki. Test etmeden paylaşmıyorum hiçHocam bende her attiginiz calisiyor tesekkur ederim her guncellemede lütfen bizleri unutma bbma
Pubg yi tamamen sil. Yeniden kur. Aç,haritalari indir, bi el oyun at vs.bi kaç ayar yap, oyundan çık.Tamam ozaman bana bir çare bulun pubg mobili yeni mi 11 e yükledim ve android 11 ver data erişimi kısıtlı neyse kilasore erişimi bir sekilde sağladık ama iş daha gariplesti. Mi 11 deki pubg kilasorleri eksik yada mi 11 göstermiyor save confik paks kilasorleri yok youtubeden baktım başka android 11 olan cihazlarda görünüyor ama mi 11 de yok buna bir çözüm bulun lütfen inşallah hocalarimi en kısa zamanda twrp yayınlar roor lariz
Aim asist de var bu configde.. Nişan yardımının geliştirilmiş versiyonu. Karşınıza bi bot çıkınca test edin, adamın kafasının yanına nişan alırsanız, otomatik nişan kafaya vücuda doğru gidiyor.. Normalde pubg nin kendi özelliği, ama bu geliştirilmiş hali
Verdiğin dosyayı file dosyasının içindeki atacağım ?Pubg yi tamamen sil. Yeniden kur. Aç,haritalari indir, bi el oyun at vs.bi kaç ayar yap, oyundan çık.
Sonra telefonu pc ye bağla, pc den Android/data/com.tencent.ig/ klasörünu aç..
linteki files klasörünu İçine atıp değişiklikleri onaylayip atarsan olur..
Root a gerek yok. Twrp ye gerek yok. Alakası da yok.
Birinci mesajda sıfırdan kurulum videosu varVerdiğin dosyayı file dosyasının içindeki atacağım ?
Files klasörünu, tencent.ig/ içine atacaksın, tencentin içinde de files klasörü var, onunla benim verdigim değişecek. Degistirilsin mi derse, değiştir diye onayla. Degistirsin. Oyununu aç ayarlarını aşırı akiciya alıp ayarlarını yap oyna oynaVerdiğin dosyayı file dosyasının içindeki atacağım ?
90 fps varmı?Birinci mesajda sıfırdan kurulum videosu var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Files klasörünu, tencent.ig/ içine atacaksın, tencentin içinde de files klasörü var, onunla benim verdigim değişecek. Degistirilsin mi derse, değiştir diye onayla. Degistirsin. Oyununu aç ayarlarını aşırı akiciya alıp ayarlarını yap oyna oyna