- Adım
- samir939
- Cihazım
- mi9 lite
- Konular
- 21
kardesim1.5 guncellemeesi icin config bekliyoruz senden
Yanlış Dosya atmışım. Bu linki yeniledim doğru dosya ile.Dosyayı gerektiği gibi attım, klasör içinde gözüküyor ama oyun içinde aktif olmadı
Kesinlikle haklısın. Kesinlikle bu dosya içeriğinde risk faktörü dosyalar Mevcut..Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
PAK dediğimiz dosyalar risklidir. Oyun içinde oyun dosyaları tarafından grafiksel bir oynama zaten kurallara aykırı iken üstüne bunu PAK dosyalarıyla halletmek oyundan uzaklaştırma ihtimalinizi artırır.
Asıl komik olan burası değil.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Paylaştığın dosya .crc dosyalarına sahip stock aim ayarları ile oynanmaya çalışmış.
BKZ: Magic bullet, Bullet tracking.
Zaten PAK dosyası gördüğümde kodlarını incelememe hiç gerek yoktur. Böyle uğraşacağınıza sadece savegames yerine Active.sav profilini atıp kullanabilirsiniz.
NOT: FPS ARTIŞI DEĞİL DAHA YÜKSEK BİR LİMİT SAĞLAR!
Sizin paylaştığınız dosyalar ise hem FPS artışı (PAK içine girilen CVAR değerleri ve USERENGINE.INI) hem de yüksek bir limit.
Son söze gelelim. Kullanılmasını asla önermiyorum. İyi forumlar.
Kodlar merak edilirse PAK dosyasınında kodlarını paylaşırım sizler için.
Link yenilendi..Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
PAK dediğimiz dosyalar risklidir. Oyun içinde oyun dosyaları tarafından grafiksel bir oynama zaten kurallara aykırı iken üstüne bunu PAK dosyalarıyla halletmek oyundan uzaklaştırma ihtimalinizi artırır.
Asıl komik olan burası değil.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Paylaştığın dosya .crc dosyalarına sahip stock aim ayarları ile oynanmaya çalışmış.
BKZ: Magic bullet, Bullet tracking.
Zaten PAK dosyası gördüğümde kodlarını incelememe hiç gerek yoktur. Böyle uğraşacağınıza sadece savegames yerine Active.sav profilini atıp kullanabilirsiniz.
NOT: FPS ARTIŞI DEĞİL DAHA YÜKSEK BİR LİMİT SAĞLAR!
Sizin paylaştığınız dosyalar ise hem FPS artışı (PAK içine girilen CVAR değerleri ve USERENGINE.INI) hem de yüksek bir limit.
Son söze gelelim. Kullanılmasını asla önermiyorum. İyi forumlar.
Kodlar merak edilirse PAK dosyasınında kodlarını paylaşırım sizler için.
Mobil için MT Manager fazlasıyla işini görür hocam. Bide paks dosyası risklidir evet uzun süre kullandım ve çevremde de kullanan oldu bir sorun olan görmedim . Tabi bu tercih meselesi . Unlocker gibi bu tip durumlarda yani FPS seçeneği aktif etmede genelde sorun olmuyor ama çim kaldırma , aim lock tarzı şeyler fark ediliyor .Şimdi yukarıda arkadaş bu dosyalar tehlikeli demiş indirelim mi indirmeyelim mi anlamadım ) Birde bilgisayarım yok nasıl yükleyebilirim güncelleme sonrası dosyalara ulaşılamıyor?
gfx tool uygulaması çok söyleniyor siz hangisini tavsiye edersiniz?Mobil için MT Manager fazlasıyla işini görür hocam. Bide paks dosyası risklidir evet uzun süre kullandım ve çevremde de kullanan oldu bir sorun olan görmedim . Tabi bu tercih meselesi . Unlocker gibi bu tip durumlarda yani FPS seçeneği aktif etmede genelde sorun olmuyor ama çim kaldırma , aim lock tarzı şeyler fark ediliyor .
( sözde hilelere karşı yüksek önlem almış bir pubg Mobile var karşımızda ama gücü RP si ve uc si olmayanlara yetiyor )
Hocam pgt + şuan için en iyisi bencegfx tool uygulaması çok söyleniyor siz hangisini tavsiye edersiniz?
Birde arkadaşın config dosyasında sadece fps artırma var değil mi başka şeyler yok