Soru Pubg için tetik tuşları MI8

tolgamert3485

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
MI 10T
Konular
21
Merhabalar son zamanlar da belki görmüşsünüzdür Pubg oyunu için yapılan telefonun üst tarafına takılan iki adet L1 R1 tuşlarına sahibim bu tuşları cihazın üstüne takıp mandalıyla kilitliyorum size sorum bu tuşlar takılı olduğu zaman sürekli basınç uyguladığı için telefonun dokunmatiğine yada ekranına zarar verir mi aranızda kullanan var mı ?

Brkozyz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BuRaK
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Bu tetik tuşlarından kullanan var mı aranızda? Bir de kılıf ince dahi olsa hep sorun mu oluşturur?. Autofocus kılıfı kullanıyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yasamazsiniz

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46

Arkadaslar ben cok tetik denedim resimdeki tetik sorunsuz calisiyor hepsiburada dan aldım digerleri gibi basili kalmiyor mi 8 icin bahsediyorum
ya aynı tetikler bende var mi 6 telefonumda sorunsuz kullanıyordum kac aydır bu hafta mi9 gecdım dun denıyeyım dedım kamera tarafına gelmesın lenslere zarar verır dıye otekı yuze taktım ama sag tarafa taktıgım calısmıyor sol taraftakı sıkıntı yok kamera tarafına taktım calısıyor ama lens uzerıne denk gelıyor buseferde neden oluyor acaba bılgın varmı

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Ben piyasadaki neredeyse tüm tetikleri kullandım şuan da Baseus markasının bomba şeklinde olan modelini kullaniyorum gayet memnunum tavsiye ederim linkten bakabilirsiniz

Merhaba ben bu ürünü mi9 cihazımda kullanmayı dusunuyorum ama lenslerın uzerıne gelecek zarar verır dıye kararsız kaldım

Oyla:

Brkozyz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BuRaK
Cihazım
Mi 8
Konular
8
ya aynı tetikler bende var mi 6 telefonumda sorunsuz kullanıyordum kac aydır bu hafta mi9 gecdım dun denıyeyım dedım kamera tarafına gelmesın lenslere zarar verır dıye otekı yuze taktım ama sag tarafa taktıgım calısmıyor sol taraftakı sıkıntı yok kamera tarafına taktım calısıyor ama lens uzerıne denk gelıyor buseferde neden oluyor acaba bılgın varmı
Mi 8 cihazim malesef mi9 u bilmiyorum

Oyla:

Nevermind3452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güven
Cihazım
Note 11 Pro
Meslek
Mekatronik
Konular
34
Hocam hiç bir sıkıntı olmaz öyle zarar gelmez eyer dokunmatik yalpalıyosa ekran sıcak oldu için tuşları ekranı terletiyodur oyundan sonra ekranı kapatıp silin yola devam;)

Oyla:

alperozd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birinci Adım
Cihazım
Mi8
Konular
5
Cidden rahat kullanabiliyor musunuz cihazları bu shoulder ve trigger butonları takılıyken? Telefonu elime alıp öyle bi tutayım dedim de, aşırı rahatsız. Onun yerine şöyle bi aparat alsanız mı ne?

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Cidden rahat kullanabiliyor musunuz cihazları bu shoulder ve trigger butonları takılıyken? Telefonu elime alıp öyle bi tutayım dedim de, aşırı rahatsız. Onun yerine şöyle bi aparat alsanız mı ne?

Bunu oyun anladigi zaman banlaniyor hesap

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt