Yardım PUBG için klavye mouse baglama

berraberra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI
Cihazım
MIUI 6
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10
Telefon Modeli
MIUI 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar !
Forumda yeni ve ilk konumu buraya açtım, sorunun burada çözülebileceğini düşünüyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim,

MI6 6/6 64 GB cihaz a pubg oyunu için kalavye ve kaide bağlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim ?.

Np_Overlord

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
36
Merhaba arkadaşlar !
Forumda yeni ve ilk konumu buraya açtım, sorunun burada çözülebileceğini düşünüyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim,

MI6 6/6 64 GB cihaz a pubg oyunu için kalavye ve kaide bağlamak istiyorum. Nasıl yapabilirim ?.
Hocam yapacağınız şey adil değil oyun zevkini kaçırıyor

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
birde takımda pc oyuncusu var ise , s,z,de pc oynayanların yanına atar oyun , busebeple havada takla atarken olurseniz genelde bundandır yada hileci vardır

ancak kimse dikkat etmiyor bu duruma arkadaş pc de sen telefonda olursan zaten awm kar98 ile tekte kafa atarlar : )

berraberra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MIUI
Cihazım
MIUI 6
Konular
2
birde takımda pc oyuncusu var ise , s,z,de pc oynayanların yanına atar oyun , busebeple havada takla atarken olurseniz genelde bundandır yada hileci vardır

ancak kimse dikkat etmiyor bu duruma arkadaş pc de sen telefonda olursan zaten awm kar98 ile tekte kafa atarlar : )
Aynen öyle bir durum var , ben mobilde sağa sola dönme veya hedef alma da zorlanirken rakip nerdeyse havada vuruyor, sanırım hileci ama 1 değil 2 değil sürekli oluyor bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca , 4 lu takım ile oynarken takım arkadaşlarına hangi cihazla oynuyorsun dediğimde PC diye de oluyor

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Aynen öyle bir durum var , ben mobilde sağa sola dönme veya hedef alma da zorlanirken rakip nerdeyse havada vuruyor, sanırım hileci ama 1 değil 2 değil sürekli oluyor bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca , 4 lu takım ile oynarken takım arkadaşlarına hangi cihazla oynuyorsun dediğimde PC diye de oluyor

pc varsa zaten zorlanırsın normal adam seke seke de ateş eder , telde yapamazsın bunu ,
hileci olduğunu düşündüğünüz var ise de ölünce sizi vuranı izleyin şükayet edin bir durum olursa ama bence pc dekilerle oynadığınızdan kaynaklı ,