Hahaha mantıklı bişi yapmissiniz görüntüyü bekliyorum hocamO birşeye yaramıyor onu alıp kesip bictim o ölçülere ait PC fanı koydum deli gibi soğutuyor bu arada orijinal olanı yanlış bilmiyorsam 3.7v olması lazım sadece dönüyor
Ss alamıyorum kusura bakmayın çok net çıkmıyor olabilir ama beni tatmin ediyorHahaha mantıklı bişi yapmissiniz görüntüyü bekliyorum hocam
Ss alamıyorum kusura bakmayın çok net çıkmıyor olabilir ama beni tatmin ediyor
Smooth yapmadan deniyicem görüntü pek tatmin edmedi beniSs alamıyorum kusura bakmayın çok net çıkmıyor olabilir ama beni tatmin ediyor
Tercih meselesi dene kardeşim istersen sanada bir fan şekli yapalım ısınmaya sonSmooth yapmadan deniyicem görüntü pek tatmin edmedi beni
Buyur hocamAyarlari ss atma durumunuz varmi
Nasil yapariz o isiTercih meselesi dene kardeşim istersen sanada bir fan şekli yapalım ısınmaya son
Sana son bir resim daha atıyorum simdiNasil yapariz o isi
Çok basit aslında görselini paylaştım sogutmama gibi bir luksiyeti yok bir ara çok denedim en son bunda kaldım fazlasıyla tatmin ediyor ellerin terlemez buda bir artı oluyor saygilarla hocamNasil yapariz o isi
Basitmis denenebilir aslındaSana son bir resim daha atıyorum simdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok basit aslında görselini paylaştım sogutmama gibi bir luksiyeti yok bir ara çok denedim en son bunda kaldım fazlasıyla tatmin ediyor ellerin terlemez buda bir artı oluyor saygilarla hocam
Çok basit bir işlem dene çok memnun kalırsın ne kadar az isinirsa o kadar fps yüksek kalıyor saygilarla beyler Allah'a emanet olunBasitmis denenebilir aslında
Cihaz redmi note 8 miydiBuyur hocam