Cihazda sivi soğutma var ama bir ise yaramiyor maalesefFPS yükseldikçe cihaz ısınmaya başlar ısınmaya başladıkça kasmalar başlıyor bilirsiniz zaten bununda önüne geçerek fps kaybı yaşamadan oynamak için cihazı sogtuyor olman gerek kardeşliğim
Hangi cihaz kardeşimCihazda sivi soğutma var ama bir ise yaramiyor maalesef
Birde oyun içinden grafik atma durumunuz varmıFPS yükseldikçe cihaz ısınmaya başlar ısınmaya başladıkça kasmalar başlıyor bilirsiniz zaten bununda önüne geçerek fps kaybı yaşamadan oynamak için cihazı sogtuyor olman gerek kardeşliğim
Note 8 prodaHangi cihaz kardeşim
Bende aynı cihazı kullanıyorum kaç dereceye çıkıyor cihaz baktın mı hangi ayarlarda birdeBirde oyun içinden grafik atma durumunuz varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Note 8 proda
Ben daha kurmadım note 8 pro ama arkadaşım oynuyor cihaz şarj olurken bile 39 derecelerde kaldı oda sıcaklığında akıcı aşırı oynuyor birdeAkici yüksekdeyim 1 saat sonra ısınıyor telefon el yakıyor pisman etti beni
Bu yaptiginiz grafik ayarlari ile oyun ici görüntü atma şansınız varmidir hocamBen daha kurmadım note 8 pro ama arkadaşım oynuyor cihaz şarj olurken bile 39 derecelerde kaldı oda sıcaklığında akıcı aşırı oynuyor birde
Şimdi onuda atıyorum kardeşliğimBu yaptiginiz grafik ayarlari ile oyun ici görüntü atma şansınız varmidir hocam
Bu bimde satilan konsoll dimi hocam harika bisi yaOnuda atıyım ben note 6 pro için 12v çalışan bir fan sistemini pupg oyun konsoluna yerleştirdim telefon oyunda ısınmıyor boş dururken 29 derece 3 saat oyun oynuyorum maksimum 31 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi onuda atıyorum kardeşliğim
O birşeye yaramıyor onu alıp kesip bictim o ölçülere ait PC fanı koydum deli gibi soğutuyor bu arada orijinal olanı yanlış bilmiyorsam 3.7v olması lazım sadece dönüyorBu bimde satilan konsoll dimi hocam harika bisi ya