Ayarlarınızı atarmisinizGfx tool kullanabilirsin 60fps oynuyorum ki note 6 proda kardeşliğim arkadaşlar belirtmiş zaten
Ayarlari atma durumunuz varmıGfx tool kullanabilirsin 60fps oynuyorum ki note 6 proda kardeşliğim arkadaşlar belirtmiş zaten
Oyun izin vermiyor sadece. Gfx tool falan açtırıyor ama ban riski var sürekli as olan hesabımı riske atamamAkıcı ve dengeli aktifde hd yok bir tek oysaki cihaz hd her türlü açar
Ayarları şimdi aticam beyler ben akıcı yüksek oynuyorum kare hızını o şekil atıyorum isteğe göre HD açabilirsinOyun izin vermiyor sadece. Gfx tool falan açtırıyor ama ban riski var sürekli as olan hesabımı riske atamam
Sanmıyorum ban yicemi ben eski telefonda kullanıyordum sikintisizdiOyun izin vermiyor sadece. Gfx tool falan açtırıyor ama ban riski var sürekli as olan hesabımı riske atamam
Bekliyorum : )Ayarları şimdi aticam beyler ben akıcı yüksek oynuyorum kare hızını o şekil atıyorum isteğe göre HD açabilirsin
İnşallah ban riski olmaz hesap full çünküSanmıyorum ban yicemi ben eski telefonda kullanıyordum sikintisizdi
2 yıldır oynuyorum gecensenden buyanada gfx kullanıyorum daha ban yemedimSanmıyorum ban yicemi ben eski telefonda kullanıyordum sikintisizdi