- Adım
- Ersin
- Cihazım
- Mi 9t
- Konular
- 19
Forum işi boş iş filan diyorlardı bir ara. Telegram grubunda anlık chat yardımlaşma olduğu için sanırım.Neden sevmediklerinide biliyor musunuz hocam?
Saçmalık romu indiremedim zaten nasil bir link koymuslarsa hep mi YouTube vanced e yönlendirme yapiyor beni yazdım şimdi telegram yazismaya kapali hocamForum işi boş iş filan diyorlardı bir ara. Telegram grubunda anlık chat yardımlaşma olduğu için sanırım.
Saçmalık romu indiremedim zaten nasil bir link koymuslarsa hep mi YouTube vanced e yönlendirme yapiyor beni yazdım şimdi telegram yazismaya kapali hocam
Forum işi boş iş filan diyorlardı bir ara. Telegram grubunda anlık chat yardımlaşma olduğu için sanırım.
adibelli yahu mübarek geliştiricilerden birinin münasebeti sebebiyle demissin de sence saçma değil mi ? Bu rom Türk romu ise kişisel catismalarinizi bir köşeye bırakıp geliştirmek global hale getirmek için uğraşmak lazımGeliştiricilerimizden birinin forum ile olan münasebeti nedeniyle konunun burada yer almamasını istedi ve kendisi irtibata geçerek konuyu sildirdi.Yukarıda ismi geçen 4pda forumunda hiçbir geliştirici veya testerımız ne bir paylaşım ne de bir yorum yapmamıştır,tamamen kendi üyelerinin paylaşımıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
v2 şu an upload aşamasında,sourceforge üzerinden tahmini olarak 30 dakika içerisinde yayına alınacak..
Bu arkadaş değil romun geliştiricisiden bahsediyorum.Öyle olsa 32 tane konusu olmaz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.