- Adım
- Ersin
- Cihazım
- Mi 9t
- Konular
- 19
arkadaşlar cok merak ettim acaba bu romda ne yi beğendinizde romu sordunuz bu bildiğimiz miui12 rom bide geliştiriyoruz diye rom çıkarttik demişler miui 12 hirsizi bunlar. populer şarkiya remix yapmak gibi bisey
işte küçük adam. ben şahsi düşüncemi yazmişım ki sen okadar alçalıp hakaret etme çabasındasın. ben formda gezerken gördum ve biraz baktim lakin ayni miui12 bir geliştirme yok hic bir güven yok bana savunduğun rom geliştiricileri bumu daha bu formda paylaşmaya acizler bence hadsiz olan sensin senin gibi hareket edip hakaret etme cabasına girip senin gibi kücülmüycem evet sanada katilıyorum kendin gibi goruyorsun her insani daha bir süpürgeye sap olamamişsinİşte sen ve senin gibiler yüzünden bu platformda bu konular açılmıyor. Sen ve senin gibiler hiçbir şeyi haketmiyorsunuz, işiniz gücünüz yerlemek çıkıp yapsana o zaman daha iyisini biz uğraşmak yerine kullanalım da bizi de kurtar bu dertten
Hırsızmış, hadsiz herif.
Piyasada bulunan bütün aosp ve custom romların geliştiricileri de hırsız o zaman,sıfır mantık ile yorum yapıyorsun.
adibelli sen ve senin gibiler diye konuyu başka yere cekmeyelim arkadaşın yazdıkları ile ilgilenmiyorum bakin burasi bir forum yani görüş istek tecrübe deneyim herşey var burda ve büyük bir kitleden bahsediyoruz bir rom ancak forumda popüler olur ve kendini geliştirir bu bir gerçek artini eksini sen bu forumda gorebilirsin geliştirici arkadaş bencil ve eleştiriye açık olmayan biri belli ki sitenize yorum yaptim hemen silindi yalniz unutulan birşey var ki rom konusu çölde su aramak gibi birşey değil bunu biliniz birçok rom var kimse premios romuna muhtaç değil ancak premios rom bizim gibi destekleyici kullanicilara muhtaçİşte sen ve senin gibiler yüzünden bu platformda bu konular açılmıyor. Sen ve senin gibiler hiçbir şeyi haketmiyorsunuz, işiniz gücünüz yerlemek çıkıp yapsana o zaman daha iyisini biz uğraşmak yerine kullanalım da bizi de kurtar bu dertten
Hırsızmış, hadsiz herif.
Piyasada bulunan bütün aosp ve custom romların geliştiricileri de hırsız o zaman,sıfır mantık ile yorum yapıyorsun.
adibelli sen ve senin gibiler diye konuyu başka yere cekmeyelim arkadaşın yazdıkları ile ilgilenmiyorum bakin burasi bir forum yani görüş istek tecrübe deneyim herşey var burda ve büyük bir kitleden bahsediyoruz bir rom ancak forumda popüler olur ve kendini geliştirir bu bir gerçek artini eksini sen bu forumda gorebilirsin geliştirici arkadaş bencil ve eleştiriye açık olmayan biri belli ki sitenize yorum yaptim hemen silindi yalniz unutulan birşey var ki rom konusu çölde su aramak gibi birşey değil bunu biliniz birçok rom var kimse premios romuna muhtaç değil ancak premios rom bizim gibi destekleyici kullanicilara muhtaç
Tekrar ediyorum yazdığınız konularla ilgilenmiyorum ben kişisel görüşümü size söyledim sadece ve başıma geleni yazdim onaylanmadi zaten yorumum yani direkt silindi ben halen ayni noktadayim bu forum güncel ve popüler burda var olmaniz sizin yararinizaForum ortamını ilk defa kullanmıyorum, az önce ismini anmak istemediğim şahıs hırsız yakıştırması yapıyor siz de gelip burası forum eleştiriye açık olun diyorsunuz. Eleştiri başka hakaret ve yakıştırma başka şey. Bu insanları muhatap dahi almam.Siteye yorum attım silinmiş diye bir şey yok attığınız yorum onaya düşüyor onaydan sonra yayınlanıyor. Eleştiriye de gayet açığız.
Kimse cephe yaratmaya çalışmasın, karalamaya çok açıksınız.Olayları yanlış yorumlamayın diye gelip durumu bizzat anlattım. Dün açılan konu için Stoya 'ya teşekkür eden de bendim hatta açılmasaydı ben açmayı düşünüyordum dedim çünkü gerçekten açacaktım konunun benimle uzaktan yakından alakası yok. Ayrıca defalarca 4pda da bizden hiç kimse paylaşım yapmadı kendi üyeleri aralarında tartışıyor dediğim halde bazı arkadaşlar çıkıp yok efendim Türk sitesi varken gidip Rus sitesine paylaşıyorlar diyorlar. YOK ARKADAŞLAR YOK, BİZİM HİÇBİR YERE BİR PAYLAŞIM YAPTIĞIMIZ YOK. El insaf yahu..