Soru Premios rom konusu nereye kayboldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
arkadaşlar cok merak ettim acaba bu romda ne yi beğendinizde romu sordunuz bu bildiğimiz miui12 rom bide geliştiriyoruz diye rom çıkarttik demişler miui 12 hirsizi bunlar. populer şarkiya remix yapmak gibi bisey

İşte sen ve senin gibiler yüzünden bu platformda bu konular açılmıyor. Sen ve senin gibiler hiçbir şeyi haketmiyorsunuz, işiniz gücünüz yerlemek çıkıp yapsana o zaman daha iyisini biz uğraşmak yerine kullanalım da bizi de kurtar bu dertten :)

Hırsızmış, hadsiz herif.
Piyasada bulunan bütün aosp ve custom romların geliştiricileri de hırsız o zaman,sıfır mantık ile yorum yapıyorsun.

Oyla:

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
İlk versiyonu kullanan birisi olarak sinir bozucu hataları vardı böyle yapmaları isabet olmuş. Eskiden bir laf vardı "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur" diye şimdi o laf "Türk'ün Türk'ten başka düşmanı yoktur" oldu. Sistem gayet basit madem sen çocukça hareket yapıp kişisel olayını burada ki herkese yansıtıyorsun bizde roma gereken ilgiyi vermeyiz olur biter. Ne siz bize gebesiniz ne de bizler sizlere bu kadar net. Zaten böyle bir zamanda güven zor kazanılıyor üstüne birde sizlerin romunu kullanıp 2 gün sonra banka hesaplarım bilgilerim nereye gitti demem.

Oyla:

bygndgr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
xioami note 8 p
Meslek
Web tasarım
Konular
8
İşte sen ve senin gibiler yüzünden bu platformda bu konular açılmıyor. Sen ve senin gibiler hiçbir şeyi haketmiyorsunuz, işiniz gücünüz yerlemek çıkıp yapsana o zaman daha iyisini biz uğraşmak yerine kullanalım da bizi de kurtar bu dertten :)

Hırsızmış, hadsiz herif.
Piyasada bulunan bütün aosp ve custom romların geliştiricileri de hırsız o zaman,sıfır mantık ile yorum yapıyorsun.
işte küçük adam. ben şahsi düşüncemi yazmişım ki sen okadar alçalıp hakaret etme çabasındasın. ben formda gezerken gördum ve biraz baktim lakin ayni miui12 bir geliştirme yok hic bir güven yok bana savunduğun rom geliştiricileri bumu daha bu formda paylaşmaya acizler bence hadsiz olan sensin senin gibi hareket edip hakaret etme cabasına girip senin gibi kücülmüycem evet sanada katilıyorum kendin gibi goruyorsun her insani daha bir süpürgeye sap olamamişsin

Oyla:

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3

Hırsızmış, hadsiz herif.
adibelli sen ve senin gibiler diye konuyu başka yere cekmeyelim arkadaşın yazdıkları ile ilgilenmiyorum bakin burasi bir forum yani görüş istek tecrübe deneyim herşey var burda ve büyük bir kitleden bahsediyoruz bir rom ancak forumda popüler olur ve kendini geliştirir bu bir gerçek artini eksini sen bu forumda gorebilirsin geliştirici arkadaş bencil ve eleştiriye açık olmayan biri belli ki sitenize yorum yaptim hemen silindi yalniz unutulan birşey var ki rom konusu çölde su aramak gibi birşey değil bunu biliniz birçok rom var kimse premios romuna muhtaç değil ancak premios rom bizim gibi destekleyici kullanicilara muhtaç

Oyla:

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
adibelli sen ve senin gibiler diye konuyu başka yere cekmeyelim arkadaşın yazdıkları ile ilgilenmiyorum bakin burasi bir forum yani görüş istek tecrübe deneyim herşey var burda ve büyük bir kitleden bahsediyoruz bir rom ancak forumda popüler olur ve kendini geliştirir bu bir gerçek artini eksini sen bu forumda gorebilirsin geliştirici arkadaş bencil ve eleştiriye açık olmayan biri belli ki sitenize yorum yaptim hemen silindi yalniz unutulan birşey var ki rom konusu çölde su aramak gibi birşey değil bunu biliniz birçok rom var kimse premios romuna muhtaç değil ancak premios rom bizim gibi destekleyici kullanicilara muhtaç

Forum ortamını ilk defa kullanmıyorum, az önce ismini anmak istemediğim şahıs hırsız yakıştırması yapıyor siz de gelip burası forum eleştiriye açık olun diyorsunuz. Eleştiri başka hakaret ve yakıştırma başka şey. Bu insanları muhatap dahi almam.Siteye yorum attım silinmiş diye bir şey yok attığınız yorum onaya düşüyor onaydan sonra yayınlanıyor. Eleştiriye de gayet açığız.

Kimse cephe yaratmaya çalışmasın, karalamaya çok açıksınız.Olayları yanlış yorumlamayın diye gelip durumu bizzat anlattım. Dün açılan konu için Stoya 'ya teşekkür eden de bendim hatta açılmasaydı ben açmayı düşünüyordum dedim çünkü gerçekten açacaktım konunun benimle uzaktan yakından alakası yok. Ayrıca defalarca 4pda da bizden hiç kimse paylaşım yapmadı kendi üyeleri aralarında tartışıyor dediğim halde bazı arkadaşlar çıkıp yok efendim Türk sitesi varken gidip Rus sitesine paylaşıyorlar diyorlar. YOK ARKADAŞLAR YOK, BİZİM HİÇBİR YERE BİR PAYLAŞIM YAPTIĞIMIZ YOK. El insaf yahu..

Oyla:

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Forum ortamını ilk defa kullanmıyorum, az önce ismini anmak istemediğim şahıs hırsız yakıştırması yapıyor siz de gelip burası forum eleştiriye açık olun diyorsunuz. Eleştiri başka hakaret ve yakıştırma başka şey. Bu insanları muhatap dahi almam.Siteye yorum attım silinmiş diye bir şey yok attığınız yorum onaya düşüyor onaydan sonra yayınlanıyor. Eleştiriye de gayet açığız.

Kimse cephe yaratmaya çalışmasın, karalamaya çok açıksınız.Olayları yanlış yorumlamayın diye gelip durumu bizzat anlattım. Dün açılan konu için Stoya 'ya teşekkür eden de bendim hatta açılmasaydı ben açmayı düşünüyordum dedim çünkü gerçekten açacaktım konunun benimle uzaktan yakından alakası yok. Ayrıca defalarca 4pda da bizden hiç kimse paylaşım yapmadı kendi üyeleri aralarında tartışıyor dediğim halde bazı arkadaşlar çıkıp yok efendim Türk sitesi varken gidip Rus sitesine paylaşıyorlar diyorlar. YOK ARKADAŞLAR YOK, BİZİM HİÇBİR YERE BİR PAYLAŞIM YAPTIĞIMIZ YOK. El insaf yahu..
Tekrar ediyorum yazdığınız konularla ilgilenmiyorum ben kişisel görüşümü size söyledim sadece ve başıma geleni yazdim onaylanmadi zaten yorumum yani direkt silindi ben halen ayni noktadayim bu forum güncel ve popüler burda var olmaniz sizin yarariniza

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
adibelli hocam dün sevindigim konu türk bir ekip tarafından yapılmış olmasıydı. Hatta konu silinmiş olmasaydı,kenndi mesajımı alıntı yapıp söylediğim sözden nasıl pişman olduğumu yazacaktım. Bahsettiğiniz arkadaş burada kimle veya kimlerle sorun yaşadı bilmiyorum ama Xiaomi kullanan insanların hemen hepsi bu forum da. Yani buraa bişey paylaşmak geliştirici için avantaj olur. Yoksa sizin rom masik p kopyala yapıştır rom'u. Herşeye ramen emeginizi takdr etmekle birlikte, takınılan tavır hiç hoş değil. MIUI forumda paylaşılmasını istememek ,tüm üyelere karşı yapılan ayıptır. Ama diğer bir mesajda da yazılmış,siz fouma gebe değilsiniz forum da size.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Değerli arkadaşlar, rom yapımcısı 3 isimden biri olan arkadaş konunun açıldığı günün akşamı telegram üzerinden benimle iletişime geçti ve Stoya hocamın açmış olduğu konunun kaldırılması talebini iletti. Yapımcılarının izni olmadan forumumuz üzerinde paylaşılması uygun olmadığı için de bildirim göndererek konuyu gösterimden kaldırdım.

Açıkçası adibelli hocam dışındaki diğer geliştirici isimler tanıdık değiller ki adibelli hocam uzun zamandır üyemiz ve bugüne kadar kendisi ile her hangi bir sorun ya da sıkıntı -bildiğim kadarıyla- hiç yaşanmadı. Tam aksine kendisi paylaşımları, bilgisi, karakteri ile son derece takdir ettiğimiz üyelerimizden biridir. Dolayısı ile forumumuzla nasıl bir sıkıntı yaşandığına ve konunun neden kaldırılması istendiğine dair gerçekten hiç bir fikrim yok ancak yapımcılarının izni olmadan romun forumumuz üzerinde paylaşılması uygun değil.

Aynı şekilde forumumuz üzerinde bulunmayan bir rom üzerinde tartışmak da son derece mantıksız. Ayrıca itham sahiplerinin üyelikleri de bulunmadığı için cevap verme şansları da bulunmuyor. Bu nedenle tartışmanın uzamaması için konuyu yeni yorumlara kapatıyorum.

adibelli hocam eğer ileride fikrinizi değiştirir ve rom tanıtımını yapmak amacı ile konu açmak isterseniz her zaman için konuyu açabilirsiniz. Ayrıca bir MIUI geliştiricisi olarak her hangi bir desteğe ihtiyacınız olur ise özel mesaj yoluyla ulaşmanız yeterli olacaktır.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt