Soru Premios rom konusu nereye kayboldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Forum işi boş iş filan diyorlardı bir ara. Telegram grubunda anlık chat yardımlaşma olduğu için sanırım.
Saçmalık romu indiremedim zaten nasil bir link koymuslarsa hep mi YouTube vanced e yönlendirme yapiyor beni yazdım şimdi telegram yazismaya kapali hocam

Oyla:

adibelli

Web Designer
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur A.
Cihazım
Mi9T PRO 128GB
Meslek
Web Designer
Konular
35
Geliştiricilerimizden birinin forum ile olan münasebeti nedeniyle konunun burada yer almamasını istedi ve kendisi irtibata geçerek konuyu sildirdi.Yukarıda ismi geçen 4pda forumunda hiçbir geliştirici veya testerımız ne bir paylaşım ne de bir yorum yapmamıştır,tamamen kendi üyelerinin paylaşımıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saçmalık romu indiremedim zaten nasil bir link koymuslarsa hep mi YouTube vanced e yönlendirme yapiyor beni yazdım şimdi telegram yazismaya kapali hocam

v2 şu an upload aşamasında,sourceforge üzerinden tahmini olarak 30 dakika içerisinde yayına alınacak..

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Forum işi boş iş filan diyorlardı bir ara. Telegram grubunda anlık chat yardımlaşma olduğu için sanırım.

Öyle olsa 32 tane konusu olmaz ;)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Turko31

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
10t/note 10 pro
Meslek
Emniyet mensubu
Konular
3
Geliştiricilerimizden birinin forum ile olan münasebeti nedeniyle konunun burada yer almamasını istedi ve kendisi irtibata geçerek konuyu sildirdi.Yukarıda ismi geçen 4pda forumunda hiçbir geliştirici veya testerımız ne bir paylaşım ne de bir yorum yapmamıştır,tamamen kendi üyelerinin paylaşımıdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

v2 şu an upload aşamasında,sourceforge üzerinden tahmini olarak 30 dakika içerisinde yayına alınacak..
adibelli yahu mübarek geliştiricilerden birinin münasebeti sebebiyle demissin de sence saçma değil mi ? Bu rom Türk romu ise kişisel catismalarinizi bir köşeye bırakıp geliştirmek global hale getirmek için uğraşmak lazım

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Sebep ne olursan olsun. Forum a değilse bile forumda bulunan insanlara saygısı olsun bari. Kullanmayız olur biter.kimse bişey kaybetmez.

Son düzenleme:
Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Ben Bu geliştiricileri anlamıyorum. (Tüm geliştiriciler) Zahmet edip iş yapıyorsunuz Rom icat ediyorsunuz ve link paylaşımını yasaklıyorsunuz. Bırakın herkes test etsin beğenen olur beğenmeyen de olur. En azından daha hızlı popüler olursunuz. 4pda sitesinde herkesin aklı bir karış havada burdaki gibi soru sorup normal bir cevap alamıyorsun. Mis gibi Yerli Forum dururken Neyse...

Son düzenleme:
Oyla:

bariskaann

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Onlar paylaşılmasını istemiyorsa biz de destek vermeyiz olur biter. Akşama indiririm diye giriyorum konu yok.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

bygndgr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
xioami note 8 p
Meslek
Web tasarım
Konular
8
arkadaşlar cok merak ettim acaba bu romda ne yi beğendinizde romu sordunuz bu bildiğimiz miui12 rom bide geliştiriyoruz diye rom çıkarttik demişler miui 12 hirsizi bunlar. populer şarkiya remix yapmak gibi bisey

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt