Şarjı dolmuş olabilir mi hocam veya doluya yakın mı? Powerbank in şarjı var mı? Orjinaklik sorgusunu yaptınız mı?Hocam mi band 2 yi Powerbank a takıyorum ancak bir süre sonra şarj etmemeye başlıyor.( Telefonu bağlayınca şarj ediyor)
Mi band %44 Powerbank ın şarjıda varŞarjı dolmuş olabilir mi hocam veya doluya yakın mı? Powerbank in şarjı var mı? Orjinaklik sorgusunu yaptınız mı?
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok garip geldi hocam. Kabloda vs sorun yok değil mi?Mi band %44 Powerbank ın şarjıda var
Orjinaliğede şimdi baktım "ürün orijinal ilk siz sorguluyosunuz" dedi
Hocam uyumlu olmalı, bende 20k lık var mi band2 amazfit şarj ediyor sorunsuz. Garipsedim açıkçası. Hızlı şarj ettiği için mi band mı şarjı kesiyor acaba.Hayır hocam PC den sorumsuz şarj edebiliyorum kabloda sorun yok
Mi bandi çıkarıp takınca veya
Powerbank ın düğmesine basınca bir süre daha şarj edebiliyor sonra geri şarj etmemeye başlıyor.
Ama o azıcık şarj etme süresi boyunca PC den çok çok hızlı şarj ediyor.
Şu anda tekrardan düğmeye bastım yaklaşık 1 dakika geçti ve 44 den 47 e çıktı şarjı acaba bilerek mi şarj vermiyor uyumlu değil diye.
Ama Powerbank açıklamasında uyumlu yazıyor
Olabilir ancak yavaş şarj etmesi lazım uyumlu yazıyordu. Kullanan başka biri varsa yazabilir mi?Hocam uyumlu olmalı, bende 20k lık var mi band2 amazfit şarj ediyor sorunsuz. Garipsedim açıkçası. Hızlı şarj ettiği için mi band mı şarjı kesiyor acaba.
Yeni birşey daha öğrendikGüç düğmesine iki defa basarak yavaş akım moduna aldıktan sonra Mi Bandınızı şarj edebilirsiniz.
Olabilir ancak yavaş şarj etmesi lazım uyumlu yazıyordu. Kullanan başka biri varsa yazabilir mi?Hocam uyumlu olmalı, bende 20k lık var mi band2 amazfit şarj ediyor sorunsuz. Garipsedim açıkçası. Hızlı şarj ettiği için mi band mı şarjı kesiyor acaba.
Hemen deniyorumGüç düğmesine iki defa basarak yavaş akım moduna aldıktan sonra Mi Bandınızı şarj edebilirsiniz.