Usta bir sefer alıcan kafan rahat olacak5v 1A lik Powerbank aldım
mi 6 için uygun olur mu?
Usta bir sefer alıcan kafan rahat olacakGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam zaten günlük kullanımda iş ev piriz bulabiliyorlar bu seyahat ederken faydalı malum çanta vs taşıyorsunHocam bunu birde taşıması var. Babamda bunu kullanıyor gayet memnun ama, herkese göre değil taşıma sorunu yüzünden
Hocam zaten günlük kullanımda iş ev piriz bulabiliyorlar bu seyahat ederken faydalı malum çanta vs taşıyorsun
Herşeyin büyüğü makbul derler ustaHocam seyahatlerde işimi 10.000'lik fazlasıyla görüyor. 20.000'lik daha çok Kamp vs. için ideal
Herşeyin büyüğü makbul derler usta
Olsun işlevi büyükMi6'yı ufak olduğu için aldık hocam
Olsun işlevi büyük
Hocam bende sizden almak isterdim ancak kredi kartım yok onu geçtim o bir şekilde halledilir ancak
Max 50 ₺ verebilirim qc li Powerbank larda 50 TL değil maalesef
Değiştim 2.1A lık Powerbank dan aldım
Markası s-link
A 101 de satılan go smarttan iyidir herhalde
[doublepost=1515830585,1515830495][/doublepost]Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam uyumlu olmalı, bende 20k lık var mi band2 amazfit şarj ediyor sorunsuz. Garipsedim açıkçası. Hızlı şarj ettiği için mi band mı şarjı kesiyor acaba.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güç düğmesine iki defa basarak yavaş akım moduna aldıktan sonra Mi Bandınızı şarj edebilirsiniz.