Qc yani quick charge teknolojisi hızlı dolum sağlar. 1a lik powerbank mi6 yı orjinal adaptöre göre çok çok yavaş dolduracaktır. 2a de oejinal adaptörüne göre yavaş doldurur ama 1a dan iyidir. Tabiki aldığınız powetbankin kalitesi de çok önemli. Kalitesiz ne olduğu belirsiz powerbanklerden alacaksanız hiç almayın. Neden netten almazsınız? Bix satıyoruz.Hocam 2A lık dan alsam sorun çıkar mı
İnternetten almam maalesef
Hocam bende sizden almak isterdim ancak kredi kartım yok onu geçtim o bir şekilde halledilir ancakQc yani quick charge teknolojisi hızlı dolum sağlar. 1a lik powerbank mi6 yı orjinal adaptöre göre çok çok yavaş dolduracaktır. 2a de oejinal adaptörüne göre yavaş doldurur ama 1a dan iyidir. Tabiki aldığınız powetbankin kalitesi de çok önemli. Kalitesiz ne olduğu belirsiz powerbanklerden alacaksanız hiç almayın. Neden netten almazsınız? Bix satıyoruz.
Güle güle kullanın.Hocam bende sizden almak isterdim ancak kredi kartım yok onu geçtim o bir şekilde halledilir ancak
Max 50 ₺ verebilirim qc li Powerbank larda 50 TL değil maalesef
Değiştim 2.1A lık Powerbank dan aldım
Markası s-link
A 101 de satılan go smarttan iyidir herhalde
[doublepost=1515830585,1515830495][/doublepost]Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.