Elinize sağlık hocamNew update!!!!!
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle
My telegram grup
@Escobar1945Roms
xiaomi.eu_port_HMN4X_9.6.20_v10-9.0 ByEscobar1945
Teşekkürler hocam..Elinize sağlık hocam
Error 7 failed hatası alıyorsanız mevcut TWRP sürümünüzü yeniden flashlayıp tekrar deneyin.hocam öncelikle ellerinize sağlık,emekleriniz için minnettarız..telegram grubunda da sordum eski versiyonun üzerine kurabilir miyim diye orda kurabilirsin dediniz ancak orangefox tan flashlama yaparken failed diyor başlamıyor bile..neden olabilir?
Kirli flaş yapabilirsiniz hocam bende bu şekilde geçtim sorun yok zip eksik inmiş de olabilir yada orange fox sürümü yükseltinhocam öncelikle ellerinize sağlık,emekleriniz için minnettarız..telegram grubunda da sordum eski versiyonun üzerine kurabilir miyim diye orda kurabilirsin dediniz ancak orangefox tan flashlama yaparken failed diyor başlamıyor bile..neden olabilir?
Kirli flaş yapabilirsiniz hocam bende bu şekilde geçtim sorun yok zip eksik inmiş de olabilir yada orange fox sürümü yükseltin
iyi günlerde kullanın hocam..zip dosyasını tekrar indirip denedim oldu teşekkür ederim hocam ..orangefox silindi bu işlemi yaparken onu tekrar flashlarım ama problem olan bişey değil
Elinize sağlık hemen deniyorumNew update!!!!!
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle