beklemedeyim şarjı fulledim yedeklememi yaptımUsdad bugün telegram çok hareketli yakında yeni bomba gele bilir sanki
Bu ne hız Allah güldürsünbeklemedeyim şarjı fulledim yedeklememi yaptım
Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ellerinize sağlık usdad kulaklik işini de cozmuwsunu, vallah bravo kerrneli Franko yapmışsınız ama öbür kernel daha iyi gibiydi ama yinede siz en iyisini, bilirsiniz ama tegramda bir çok hatadan bahsediliyor kafam karisdi şahsen indirmeye başlamıştım ama bekleyib geri dönüşleri izlemeyi karar verdimNew Update 9.7.4 Pie For mido
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
*Bluetooth kulaklık sorunu giderildi
İyi günlerde kullanın....
xiaomi.eu_port_HMN4X_9.6.5_v10-8.1 ByEscobar1945
Ellerinize sağlık usdad kulaklik işini de cozmuwsunu, vallah bravo kerrneli Franko yapmışsınız ama öbür kernel daha iyi gibiydi ama yinede siz en iyisini, bilirsiniz ama tegramda bir çok hatadan bahsediliyor kafam karisdi şahsen indirmeye başlamıştım ama bekleyib geri dönüşleri izlemeyi karar verdim
Bir çok hata derken ne mesela ? Romu yapan benim ve hataları da söylüyorum bunun dışında söylenilen tüm hatalar kullanıcı kaynaklı benim değil yüklemek yada yüklememek size kalmış ...Ellerinize sağlık usdad kulaklik işini de cozmuwsunu, vallah bravo kerrneli Franko yapmışsınız ama öbür kernel daha iyi gibiydi ama yinede siz en iyisini, bilirsiniz ama tegramda bir çok hatadan bahsediliyor kafam karisdi şahsen indirmeye başlamıştım ama bekleyib geri dönüşleri izlemeyi karar verdim
Telgram qurupuna katılın neler konuşulduğunu öğrenebilirsiniz bilirsinİBekleme
Ne gibi sorunlardan bahsediyorlar
Thema hataları ve tuş hatasi ne bileyim bir az yazanlar var iwde bazı insalar kendi kurulum hataları da ola biliyor doğrudurBir çok hata derken ne mesela ? Romu yapan benim ve hataları da söylüyorum bunun dışında söylenilen tüm hatalar kullanıcı kaynaklı benim değil yüklemek yada yüklememek size kalmış ...
xiaomi.eu_port_HMN4X_9.6.5_v10-8.1 ByEscobar1945