Rom [PORT][GM MT6589][Multi China Stabil V7.3.1.0.KHDCNDD ][4-16 GB]

bbarut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bülent
Konular
0
Kullanmadan önce bir şeyler yazmak istemedim, yaklaşık bir haftadır bu romu kullanmaktayım ve ne mutlu ki hiçbir hata ile karşılaşmadım, sanki yeni bir telefon almış gibiyim, öncelikle hafıza sorunu yaşamamaktayım, ram sorunu yok, donma, kasılma yok, diğer miui romlardaki gibi Bluetooth sorunu yaşamamaktayım, arabama biner binmez otomatik olarak bağlanmakta google now sorunsuz emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler miui rom sayesinde general mobile discovery telefonumu birkaç yıl daha sorunsuz kullanabilirim gibi, sağolun.

El7is

Azerbaycan'dan Selam.
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
El7is
Cihazım
Note 4X SD
Meslek
Mak. Müh.
Konular
25
7.2.3.0'a göre biraz daha akıcı geldi banada. Öte yandan Türkçe Dil konusunda siz bir şey yapıyor musunuz bilmiyorum ama 7.2.3.0 sürümündeki Türkçe (genel olarak değil tabi) daha düzgündü sanki tabi sorun sayılmaz. Birde Çin sürümü olduğu için mi yoksa bi dil ayarıyla düzelir mi bilemedim Temalara falan girince bi an için Türkçe dil gibi görünüp Çinceye geçiyor. Emeğiniz için teşekkürler.
İyi günlerde kullanın. O kadar olsun.:)
Kullanmadan önce bir şeyler yazmak istemedim, yaklaşık bir haftadır bu romu kullanmaktayım ve ne mutlu ki hiçbir hata ile karşılaşmadım, sanki yeni bir telefon almış gibiyim, öncelikle hafıza sorunu yaşamamaktayım, ram sorunu yok, donma, kasılma yok, diğer miui romlardaki gibi Bluetooth sorunu yaşamamaktayım, arabama biner binmez otomatik olarak bağlanmakta google now sorunsuz emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler miui rom sayesinde general mobile discovery telefonumu birkaç yıl daha sorunsuz kullanabilirim gibi, sağolun.
İyi günlerde kullanın.

ibrhm-7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Konular
0
yanlışlıkla usb depolamayı kapattım pc telefonu görmüyor aartık nasıl açabilirim tekrar?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
yanlışlıkla usb depolamayı kapattım pc telefonu görmüyor aartık nasıl açabilirim tekrar?

ADB Kullanarak Halledebilirsin.

# adb shell
# su
# setprop sys.usb.config mtp,adb

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
ibrhm-7 en kolayi Google playden miui usb setting diye aratip uygulamayi kurun. Usb bagli iken uygulamayi acin. ;)

Pesimistt5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
GM Discovery
Konular
0
İyi günlerde kullanın. O kadar olsun.:)

Teşekkür ederim. Gayet güzel kullandıkça hız farkı dahada anlaşılıyor ilerde değişir mi bilmem boş ram oranı da sürekli 450 lerde geziyor. Elinize sağlık :)

Gigssy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Lg g2
Konular
0
Hocam öncelikle eline sağlık. Romu kurarken aborted hatası verdi. CWM hangi sürümü kullanıyorsunuz. Onu söylerseniz sevinirim. Teşekkürler. El7is

El7is

Azerbaycan'dan Selam.
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
El7is
Cihazım
Note 4X SD
Meslek
Mak. Müh.
Konular
25
Hocam öncelikle eline sağlık. Romu kurarken aborted hatası verdi. CWM hangi sürümü kullanıyorsunuz. Onu söylerseniz sevinirim. Teşekkürler. El7is
Philz kullanıyorum. indirebilirsiniz.
Splash tool ile kurabilirsiniz.

Üst Alt