Rom [PORT][GM MT6589][Multi China Stabil V7.3.1.0.KHDCNDD ][4-16 GB]

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
Kim demiş tel kapalıyken şarz olmuyor diye redmi note 2 gayet güzel kapalıyken sarz oluyor...

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu romda da böyle bir sorun yok hocam zaten. Arkadaşın bilgisine. :)

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
Miui 7-8 varsayılan DEV tema ikonları.
Miui8 ikonları dahil toplam 2310 ikon içerir. İster root erişimli dosya yöneticisi ile uygulayın isterseniz fixi recoveryden kurun. İkonlar çin stable bir kaç sürümünden, Mıuı 8 alfa rom ve bazı temalardan toplanmıştır.

General Mobil Discovery için fix uygundur recoveryden kurabilirsiniz. :)

İkonlar arttırıldı. Link güncellendi. :) (24.05.2016)

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Yapanlara örnek verin hocam. :) LG G5 de yok mesela. Samsung s7 de de yok bildiğim kadarıyla. Bu cihazlar dünyanın şu an amiral gemileri. (Bu kelimeyi sevmesemde kullanıyorum maalesef) Bu adamlar bunu düşünmüyor mu acaba?

Discovery de var :) . Galaxy Note serisinde var. Galaxy Note cihazımda Miui 5 kullanırken adamlar çok güzel yapmıştı. Telefon uygulamasına giriyordum, normal Miui 5 deki uygulama. Numarayı tuşluyordum misal. Yeşil telefon ikonuna basınca video lu arama yapıyordu 3g üzerinden. Rom Samsung TW tabanlıydı. S7 bilmiyorum ama S serisinde var biliyordum, çünkü en son S6 denedim (edge değil) onda vardı. Eski S modellerinde de var. S7 de neler değişti bilmiyorum. Bence ciddi eksiklik. Amirak gemisi kelimesinin nesini sevmiyorsunuz? :)

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akifkulak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Akif
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
5
Şarjı en iyi giden mıuı sürümü hangisi

HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akifkulak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Akif
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
5
General Mobile 16 gb için

HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Discovery de var :) . Galaxy Note serisinde var. Galaxy Note cihazımda Miui 5 kullanırken adamlar çok güzel yapmıştı. Telefon uygulamasına giriyordum, normal Miui 5 deki uygulama. Numarayı tuşluyordum misal. Yeşil telefon ikonuna basınca video lu arama yapıyordu 3g üzerinden. Rom Samsung TW tabanlıydı. S7 bilmiyorum ama S serisinde var biliyordum, çünkü en son S6 denedim (edge değil) onda vardı. Eski S modellerinde de var. S7 de neler değişti bilmiyorum. Bence ciddi eksiklik. Amirak gemisi kelimesinin nesini sevmiyorsunuz? :)

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Discovery 'de dfe Miui v5 Kullandım, Ama 3G Arama Ondada Yoktu. Sonradan Mod Uygulayarak Entegre Yaptıysa Bilemem Ama Miui v5 de dahil, Şimdiki Sürümlerde de Görüntülü Arama Yok.

DemonHard

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
Lenovo p70
Konular
0
7.2.3.0 üzerine update olarak yapma şansımız yokmu hocam

mbunal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M.Barış ÜNAL
Cihazım
Xiaomi MiMax
Konular
13
7.2.3.0 üzerine update olarak yapma şansımız yokmu hocam
ben öyle yaptım. hatta farklı bir miui vardı bende. önce 7.2 yükledim. sonra 7.3. daha yeni yeni ayarlar durdu diyor ama sebebi bence bu değil. detaylarla uğraşcak vaktim olduğında hata mesajını soracam zaten.

bence yükle gitsin. sadece wipe data yapma cashe dalvik wipe yapsan yeter.

Pesimistt5

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
GM Discovery
Konular
0
7.2.3.0'a göre biraz daha akıcı geldi banada. Öte yandan Türkçe Dil konusunda siz bir şey yapıyor musunuz bilmiyorum ama 7.2.3.0 sürümündeki Türkçe (genel olarak değil tabi) daha düzgündü sanki tabi sorun sayılmaz. Birde Çin sürümü olduğu için mi yoksa bi dil ayarıyla düzelir mi bilemedim Temalara falan girince bi an için Türkçe dil gibi görünüp Çinceye geçiyor. Emeğiniz için teşekkürler.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
7.2.3.0'a göre biraz daha akıcı geldi banada. Öte yandan Türkçe Dil konusunda siz bir şey yapıyor musunuz bilmiyorum ama 7.2.3.0 sürümündeki Türkçe (genel olarak değil tabi) daha düzgündü sanki tabi sorun sayılmaz. Birde Çin sürümü olduğu için mi yoksa bi dil ayarıyla düzelir mi bilemedim Temalara falan girince bi an için Türkçe dil gibi görünüp Çinceye geçiyor. Emeğiniz için teşekkürler.

Xiaomi.Eu Romlarında Bu Şekilde Oluyor. Fakat Offical Miui Global Romlardan Portlanınca İngilizce Olarak Geliyor. Onlardada YAzı Tipi Değiştirme veya Özelleştir Butonu Yok.

Üst Alt