Ses ayarlarından; mesaj gönderilince kısmı olabilir diye düşündüm. Deneyebilirsiniz.mesaj iletilme sesini nasıl kapatabilirim? systemden sildim hâlâ çalıyor.
Hocam şarj bende hızlı gidiyor sizde de öyle mi ve birde Snapchat açılmıyor
HM NOTE 1W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ses ayarlarından; mesaj gönderilince kısmı olabilir diye düşündüm. Deneyebilirsiniz.
Miuide her sorunun çözümü vardır.ses ayarlarını kurcaladım orada hiçbir şey çalma seçeneği varmış, teşekkürler ilk kez miui kullanınca yabancılık çektim.
Miuide her sorunun çözümü vardır.
Diyeceksiniz ki Skype, Whatsapp, Viber... gibi programlar varken neden yapsın. Yapanlar niye yapıyor o zaman? 3g üzerinden görüntülü görüşmeye de bi çözüm bulunsa çok iyi olacak.
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapanlara örnek verin hocam. LG G5 de yok mesela. Samsung s7 de de yok bildiğim kadarıyla. Bu cihazlar dünyanın şu an amiral gemileri. (Bu kelimeyi sevmesemde kullanıyorum maalesef) Bu adamlar bunu düşünmüyor mu acaba?Diyeceksiniz ki Skype, Whatsapp, Viber... gibi programlar varken neden yapsın. Yapanlar niye yapıyor o zaman? 3g üzerinden görüntülü görüşmeye de bi çözüm bulunsa çok iyi olacak.
GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim demiş tel kapalıyken şarz olmuyor diye redmi note 2 gayet güzel kapalıyken sarz oluyor...çok guzel rom fakat tüm miui romlarda telefon kapalıken şarj olmuyo nedeni nedir acaba