Uygulama Pokemon Go Bot - Google Fix'li Anti-Softban Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
A
teşekkürler hocam
yanlız ben bu bot'ta bazı pokemonların yakalanmamasını istiyorum.düzenleme şansım var mı?
ayrıca yeni konu açmaya gerek görmedim.biliyorsunuz android telefonlarda da bu bot olayı var.
yanlız mi4 telefonumda uygulama için izin vermem gerekiyor.telefonda bu kısmı bulamadım uygulamayı silip yükleyince bu menü birkereye mahsus geliyor.her seferinde kapatıp açtıgımda verdiğim izinler kayboluyor
ekleme:Sağolsun 2000+ exeggutor ile magmar'ı transfer etmiş,zibil gibi zubatlar öyle duruyor.Ne vaperon nede fleron kalmamış:(
gerçekten kötü ayarlı bir bot.siz siz olun config dosyasından poke trasnfer "false"yapmadna konsolu çalıştırmayın
of ya koydu
droid teldeki pronun adı nedir ?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
teşekkürler hocam
yanlız ben bu bot'ta bazı pokemonların yakalanmamasını istiyorum.düzenleme şansım var mı?
ayrıca yeni konu açmaya gerek görmedim.biliyorsunuz android telefonlarda da bu bot olayı var.
yanlız mi4 telefonumda uygulama için izin vermem gerekiyor.telefonda bu kısmı bulamadım uygulamayı silip yükleyince bu menü birkereye mahsus geliyor.her seferinde kapatıp açtıgımda verdiğim izinler kayboluyor
ekleme:Sağolsun 2000+ exeggutor ile magmar'ı transfer etmiş,zibil gibi zubatlar öyle duruyor.Ne vaperon nede fleron kalmamış:(
gerçekten kötü ayarlı bir bot.siz siz olun config dosyasından poke trasnfer "false"yapmadna konsolu çalıştırmayın
of ya koydu
2000+ lük pokemonu mu transfer etti? Ayarlarıyla oynayıp burada botu kötülemeyin lütfen. Bilginiz olmadan ayarları değişmişsinizdir. Bot 1250 Cp ve üstünü transfer etmeyecek şekilde ayarlı.

Ekli dosyalar

• 1250.PNG
    1250.PNG
    15 KB · Görüntüleme: 16

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
2000+ lük pokemonu mu transfer etti? Ayarlarıyla oynayıp burada botu kötülemeyin lütfen. Bilginiz olmadan ayarları değişmişsinizdir. Bot 1250 Cp ve üstünü transfer etmeyecek şekilde ayarlı.
Kusura bakmayın evet exe'ler duruyormuş
yanlız vaperon,ve fleron'ların tamamını göndermiş ayrıca 1230 cp lik ve 250 cplik 2 tane labras vardı.1230 lcp lik Labras gönderip 250'lik olanı tutmuş.4 tane gyrados vardı bunlardan birisi 1850 cp ancak rwist atağı 25 di (kısaca çöp) 1150 cp olan vardı aqua gücü 120 idi.1100 olan ise 65 twist vardı.1850 olanı tutup diğerlerini göndermiş.Config dosyasını elden geçirdim,kendime göre düzenleyici sorunlar halloldu.olan arada vaperon ve labras'a oldu .evrimleri kapattım.Bence default olarak transfer olayı kapatılmalı ıv değerine göre göndersede şu hali bana göre sakat.Bot paylaşmadan önce default olarak transfer açık olduğunu belirtmeniz gerekirdi.isteyen config dosyasında değeri "false"olarak değiştirirdi.kabahat bende her bota atlamamk,kontrol etmek gerek.
birde bazı pokemonları yakalamamasını hatta poke top bittiğinde pokemon yakalamayı bırakıp sadece great ve ultra ball odaklanmasını istiyorum.Botla bu mümkün mü?

Son düzenleme:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
ekleme:Bot kullanan arkadaşlara tavsiye Lemur Necrobot + pokefinder uygulamasıdır
bu bot ve poke finder koordineli çalışarak bulunması zor olan pokemon kordinatlarını bot gönderir ve yakalar.Bu sayede bulamadığım onlarca pokemonu yakaldım
youtube vide anlatımları mevcuttur"TAVSİYEM CONFIG DOSYASINDAN "POKE TRANSFER DEĞERİNİ"FALSE"YAPMANIZDIR
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
kacaksevgilim settings klasörü içersinde notthecatch dosyasını düzenleyin ve config den değerini true yapın oradaki pokemonları yakalamaz. Transferi kapatınca 1 saat sonra pokemon yakalamayı kesecek neden mi çünkü elinde max tutabileceği pokemon sayısını geçemez. Bu yüzden önemli transfer.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
Şu "iv" değeri ne oluyor ? Bazi düsuk cp li pokemonlari iv degeri yuksek diye yollamiyor. Hangisi onemli oyunda. İv mi cp mi

hyuga16

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
isa
Cihazım
Mİ4 LTE
Konular
12
Hile hurda ile oynamaktan ne zevk aldığınızı merak ediyorum. Emeksiz çabasız level atlamak nasıl zevk verebiliyor anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum...Bir de marifetmiş gibi bu konunun paylaşılması.... Gerçekten ilginç...
Yaşa arkadaşım lapır lapır level kasmanın ne zevki var ki? ash bile yağmur çamur demeden 3 rozetin peşinde koştu hiç mi çocukluğunuzda emek nedir öğrenmediniz :/

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
kacaksevgilim settings klasörü içersinde notthecatch dosyasını düzenleyin ve config den değerini true yapın oradaki pokemonları yakalamaz. Transferi kapatınca 1 saat sonra pokemon yakalamayı kesecek neden mi çünkü elinde max tutabileceği pokemon sayısını geçemez. Bu yüzden önemli transfer.

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyvallah hocam sağolasın

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
23
Şu "iv" değeri ne oluyor ? Bazi düsuk cp li pokemonlari iv degeri yuksek diye yollamiyor. Hangisi onemli oyunda. İv mi cp mi
ikiside hocam.
cp'si yerlerde pokemon iv istediği kadar yüksek olsun.indiremeden kendisi iner pokemonun.
tam tersi durumda da aynısı geçerli.daha dirayetli olsada iv pert oldugundan vuruş gücü zayıf olacak
bende ki gyarados gibi.1800 cp var ama 25 vuruyor.dişli pokelere karşı hiç şansı yok.
tekrar balık avlıyacağız gyarados için

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
Yani cp attack iv savunma gibi bisey diyebilirmiyiz ? Tam anlamadim. Ve oyunda iv yi gosteren kisim nerede acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt