Fazla, bataryayı tamamen sıfırlayana kadar şarja takmayın. Sonrasında şarja takın, bu şekilde düzelebilirOrtlama yarım saatte %12 pil harcadı telefon Chrome ve YouTubeda takıldım bu fazla değil mi ne yapmam lazım
Olmadı öyle deneyim banada fazla geliyor amoled ekran ilk defa kullanıyorum çok şarj yemiyor diye biliyorum amoled ekranıFazla, bataryayı tamamen sıfırlayana kadar şarja takmayın. Sonrasında şarja takın, bu şekilde düzelebilir
Cihazı kullanan kişiye bağlı hocam, eğer şarjda hiç oynamadıysa çok çok az bir kayıp tabiki vardır. Şarjda çok kullanıldıysa ne kadar kullanıldığına bağlı. 4 ay kullandım ama hiç şarjda uğraşmadım telefonla, 4 ayda maks 10 dakikadır, mesaja acil bakıp çıkmışımdır vs. Süre olarak hiçbir kaybım olmadı bu süreçte.16 saat oyunsuz olabilir ancak, oyunla miuimix rom 8 saat civarında alıyor ekran süresi.bugün almayı planlıyorum 8 ay kullanılmış garantili cihazı sizce bataryasının ömrü azalmış mıdır ? pcmarkta normalde 16 saat sonuç alıyor diye biliyorum 8 aylık kullanımdan sonra bu ne kadara düşmüştür onun dışında f2 proda şunu sevmiyorum dediğiniz bir şey var mı
Gayet normal görünüyor değerleriniz.Merhabalar 2. El olarak bir hafta önce almış bulunmaktayım 6 ay kullanılmış cihaz için pil ömrü nasıl sizce Endonezya rom yüklü icinde
Gayet iyi hocam 11 saat ekran süreniz var, f2 prodan f3 e geçtim şimdilik pil konusunda pişmanlık yaşıyorum 4-5 saat ekran süresini geçemiyorum her zaman ki senaryoda, ekran 120hz'de iken. 7-8 saatte 60hz'de veriyor.Merhabalar 2. El olarak bir hafta önce almış bulunmaktayım 6 ay kullanılmış cihaz için pil ömrü nasıl sizce Endonezya rom yüklü icinde