Sohbet Pocophone F1 ile Foruma Merhaba

kAnshin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Pocophone F1
Konular
9
Merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim. Uzun araştırmalarım sonucu Pocophone F1 modelinde karar kılarak 128 GB olan modeli satın aldım. Bu hafta içinde elimde olacaktır muhtemel, önceki açmış olduğum konuda belirtmiştim eski iOS kullanıcısı olarak androide geçiş yapıyorum diye. İster istemez alışma süreci olacak, sağolsun arkadaşlar fikirlerini paylaşmışlardı. Sizden tavsiye istiyorum bu aşamada. Telefon elime geçtikten sonra nasıl bir yol izlemeliyim? Güncelleme ve bütün kurulum bittikten sonra simi tak demişti arkadaş sağolsun. Aynı zamanda foruma da yeni üye sayılırım, alışma sürecinde yönlendirmeleriniz önemli. Yorumlarınız benim için değerli.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim. Uzun araştırmalarım sonucu Pocophone F1 modelinde karar kılarak 128 GB olan modeli satın aldım. Bu hafta içinde elimde olacaktır muhtemel, önceki açmış olduğum konuda belirtmiştim eski iOS kullanıcısı olarak androide geçiş yapıyorum diye. İster istemez alışma süreci olacak, sağolsun arkadaşlar fikirlerini paylaşmışlardı. Sizden tavsiye istiyorum bu aşamada. Telefon elime geçtikten sonra nasıl bir yol izlemeliyim? Güncelleme ve bütün kurulum bittikten sonra simi tak demişti arkadaş sağolsun. Aynı zamanda foruma da yeni üye sayılırım, alışma sürecinde yönlendirmeleriniz önemli. Yorumlarınız benim için değerli.

kAnshin Mıuı Türkiye ailemize hoşgeldiniz,

Sayın tariktastan hocamızın önerilerine buradan ulaşabilirsiniz.
Diğer kullanıcı arkadaşların ve cihazınız ile ilgili tüm konulara buradan ulaşabilirsiniz.
Forumumuz ile ilgili tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar

Son düzenleme:

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
Şimdiden hayırlı olsun bende Pocophone F1 kullanıyorum gayet memnunum. Tavsiyem Miui 10.2.2 sürümünü yüklememeniz neden derseniz batarya performansı ile ilgili sorun yaşayan kişiler gördüm. Bende şuan Android 8.1 Miui 10.0.4.0 kullanıyorum. Yakında Widevine L1 ve 4K 60 fps video çekim özelliğinin geleceği güncellemede genel sorunları çözeceklerini düşünüyorum. Bende o sürümü bekliyorum. Ama tabi karar sizin.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
Hoş geldin Poco candır. clap~~ inlove~~

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10

Ailemize hoşgeldiniz hocam highfive~~
Cİhazınız hayırlı olsun , güzel günlerde sıkıntısız ve de uzun ömürlü bir şekilde kullanmanız dileği ile :)

@archesm hocama ek olarak aklınıza takılan pek çok soruya Buradan cevap bulabilirsiniz :)

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Hoşgeldiniz hocam cihazınız hayırlı olsun. Ben Mi 8 aldığımda ilk kurulumu yaparken sim kart vs takmadan google hesabı vs hiçbir kullanıcıya özgü şeyi bağlamadan güncellemeleri kurdum. Daha sonra cihaz açılış ekranı üzerinden hard reset attıktan sonra kurulumları yaptım. Android ve MIUI yükseltmesi içeren güncellemeler olduğu için kalıntıları ve bu kalıntıların sebep olabileceği hataları gidermeye yarayan bir temizlik olduğu söyleniyordu. Forumda aldığım cihaz hakkında var olan yazılımsal hiçbir sorunla karşılaşmadan kullanıyorum. Batarya karşılaştırması yapacağım eski bir sürüm de kullanmadığım için şimdilik sıkıntı yok :D güle güle kullanın hocam.

Üst Alt