Soru Pocofone F1 Merak Ettiklerim

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
Merhaba şuan kullandığım telefon Honor 9 Lite. Bir süredir yeni telefon almak istiyorum. Alacağım telefonunda Xiaomi marka olmasını istiyorum. Almak istediğim telefon Pocofone F1. Xiaomi Forum İstanbul'da yeni mağazasını açtığında bir indirim yapabilir diye düşünüyorum. Telefonu araştırıyorum bir süredir ve aklıma takılan noktalar var kullanan arkadaşlarım yanıtlarsa çok sevinirim.
1-)Telefonun çentiği ve alt çerçevesi çok göze batıyor mu kullanırken estetik açıdan.
2-)Telefonun kalınlığı 8.8 mm biraz kalın bir uzunluk. Kullanırken elde tutuşta rahatsız edici mi yada kötü hissettiriyor mu?
3-)Ben çok fazla kamera kullanan birisi değilim fakat kameranın en azından gündüz çekimlerinde tatmin edici olmasını isterim sizce kamerası ne durumda.
4-)Youtube'da inceleme videoları izlerken video karşılaştırmasında telefonlar arası ses geçişi yapınca Pocofone'a geçildiğinde ses farkedilir şekilde azalıyordu. Video çekiminde ortam sesini düşük şiddette mi kaydediyor.
5-)Yine araştırmalarım sonucu bildirim sorunu, multitouch sorunu varmış böyle sorunlar yaşayan oldumu veya telefonun bir sorunu var mı?
6-)Telefon hakkında genel görüşlerinizden bahseder misiniz?
Sorularımı yanıtlarsanız gerçekten çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Ben bi mi6 kullanıcısı olarak poco ya geçmeyi bile düşünüyorum,o derece harika bi telefon,honor 9 lite den sonra poco f1 seni cennete gitmiş gibi hissettirir :)

Oyla:

Furkanbarbar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkna
Cihazım
Pocophone f1
Konular
8
Merhaba şuan kullandığım telefon Honor 9 Lite. Bir süredir yeni telefon almak istiyorum. Alacağım telefonunda Xiaomi marka olmasını istiyorum. Almak istediğim telefon Pocofone F1. Xiaomi Forum İstanbul'da yeni mağazasını açtığında bir indirim yapabilir diye düşünüyorum. Telefonu araştırıyorum bir süredir ve aklıma takılan noktalar var kullanan arkadaşlarım yanıtlarsa çok sevinirim.
1-)Telefonun çentiği ve alt çerçevesi çok göze batıyor mu kullanırken estetik açıdan.
2-)Telefonun kalınlığı 8.8 mm biraz kalın bir uzunluk. Kullanırken elde tutuşta rahatsız edici mi yada kötü hissettiriyor mu?
3-)Ben çok fazla kamera kullanan birisi değilim fakat kameranın en azından gündüz çekimlerinde tatmin edici olmasını isterim sizce kamerası ne durumda.
4-)Youtube'da inceleme videoları izlerken video karşılaştırmasında telefonlar arası ses geçişi yapınca Pocofone'a geçildiğinde ses farkedilir şekilde azalıyordu. Video çekiminde ortam sesini düşük şiddette mi kaydediyor.
5-)Yine araştırmalarım sonucu bildirim sorunu, multitouch sorunu varmış böyle sorunlar yaşayan oldumu veya telefonun bir sorunu var mı?
6-)Telefon hakkında genel görüşlerinizden bahseder misiniz?
Sorularımı yanıtlarsanız gerçekten çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

Black friday indirimlerinde 128gb modeli aldım o gunden beri kullanıyorum sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım umarım bir fikir olur
1- benim için bir sorun değil tabi daha az alt çeneli ve çentik kısmı zarif duran telefonlar var ama o kadar aman aman kötü değil
2- ben içinden çıkan silikon kılıfla kullanıyorum kaba durmuyor telefon
3- daha önce zenfone 5 kullanıyordum eski modelini ondan buna geçince baya bir fark var fotoğraf kalitesinde ben gayet beğendim kötü sonuçlar çıkmıyor istersen hardwareplus diye bir youtube kanalı var orda hem fotoğraf ben video kıyaslamalarını görebilirsin en azından sana bir fikir olur
4- çok video çeken biri değilim o konuda bir bilgim yok denemedim
5- bence telefonun en kötü yanı şu bildirim meselesi andoid oreo ile hiç bildirim simgesi gözükmüyordu ancak gelen 9.0 pie güncellemesi ile bildirim simgeleri geldi fakat hala çözülmüş değil geldikten kısa bir süre sonra kayboluyor güncellemeler ile çözülür diye düşünüyorum. Multitouch sorunu olan telefonlar gördüm internette ben uygulama ile test ettim herhangi bir sorun gözükmüyor.
6- bence şu fiyatta alınabilecek en güzel bir telefonlardan biri donma kasma gibi bir sorun yaşamadım baya akıcı pubg gibi oyunları en üst ayarda oynayabiliyorum biraz sabırlı isen(güncellemeleri beklemek gerekebiliyor) almanı tavsiye ederim bazı sorunlar oluyor ama onlarıda güncellemeler ile hallederler diye umuyorum alıcaksanızda eğer türkiye garantili almaya bakın derim

Oyla:

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PocoF1 dunyada ucuz telefon olsun diye üretilmiş. Disarida 1000 tl ye denk geliyor. Onu alacağına huawei mate serisinin som cikanlarindan al (lite)
Mate 20 Lite'dan bahsediyorsunuz sanırım. Ancak dediğiniz telefon donanım açısından Pocofone ile kıyaslanamaz bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Black friday indirimlerinde 128gb modeli aldım o gunden beri kullanıyorum sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım umarım bir fikir olur
1- benim için bir sorun değil tabi daha az alt çeneli ve çentik kısmı zarif duran telefonlar var ama o kadar aman aman kötü değil
3- daha önce zenfone 5 kullanıyordum eski modelini ondan buna geçince baya bir fark var fotoğraf kalitesinde ben gayet beğendim kötü sonuçlar çıkmıyor istersen hardwareplus diye bir youtube kanalı var orda hem fotoğraf ben video kıyaslamalarını görebilirsin en azından sana bir fikir olur
5- bence telefonun en kötü yanı şu bildirim meselesi andoid oreo ile hiç bildirim simgesi gözükmüyordu ancak gelen 9.0 pie güncellemesi ile bildirim simgeleri geldi fakat hala çözülmüş değil geldikten kısa bir süre sonra kayboluyor güncellemeler ile çözülür diye düşünüyorum. Multitouch sorunu olan telefonlar gördüm internette ben uygulama ile test ettim herhangi bir sorun gözükmüyor.
6- bence şu fiyatta alınabilecek en güzel bir telefonlardan biri donma kasma gibi bir sorun yaşamadım baya akıcı pubg gibi oyunları en üst ayarda oynayabiliyorum biraz sabırlı isen(güncellemeleri beklemek gerekebiliyor) almanı tavsiye ederim bazı sorunlar oluyor ama onlarıda güncellemeler ile hallederler diye umuyorum alıcaksanızda eğer türkiye garantili almaya bakın derim
Zaman ayırıp verdiğiniz cevaptan dolayı teşekkür ederim. Bahsettiğim birkaç sorun aklıma takıldı sadece. Telefon yeni güncelleme ile çözülür sanıyorum ki. İkinci açılacak mağazaya gittiğimde elime alıp incelediğimde fikirlerim dahada netleşir sanırım bakalım hayırlısı.

Oyla:

Furkanbarbar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkna
Cihazım
Pocophone f1
Konular
8
Mate 20 Lite'dan bahsediyorsunuz sanırım. Ancak dediğiniz telefon donanım açısından Pocofone ile kıyaslanamaz bile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaman ayırıp verdiğiniz cevaptan dolayı teşekkür ederim. Bahsettiğim birkaç sorun aklıma takıldı sadece. Telefon yeni güncelleme ile çözülür sanıyorum ki. İkinci açılacak mağazaya gittiğimde elime alıp incelediğimde fikirlerim dahada netleşir sanırım bakalım hayırlısı.

rica ederim kesinlikle öle elinize alıp inceleme imkanınız varsa kesinlikle kullanın bir fikir verir size

Oyla:

krknbey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ALPEREN
Cihazım
doscovery elite
Konular
2
poco f1 almayı düşünüyorum fakat kullanan kişilerin pubg gibi ağır oyunların bazılarında 1 saat geçtikten sonra kendi kendine dokunmalar oluyormuş sizdede oluyor mu ve pubg oynarken akıcı bir deneyim almıyorum diyor kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? başka sorunları varsa yazarsanız sevinirim

Oyla:

Furkanbarbar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkna
Cihazım
Pocophone f1
Konular
8
öyle bir sorunla karşılaşmadım 1 saati geçen pubg oyunlarımda oldu ama o sorun multitouch sorunu ile alakalı olabilir 3 parmakla ekran görüntüsü alma bazen sorun yaratabiliyormuş ben o özelliği kapattım belki ondandır. Sadece çentik oyun ekranın bir kısmını işgal ediyordu bazı kısımlar çentiğe denk geliyordu ama oda son güncelleme ile çözüldü benim tek sorunum oydu pubgde. Oyun performansı için grafikler akıcı kare hızı aşırı şekilde oynuyorum ben herhangi bir donma veya kasma yaşamadım üstelik fazlada ısınmıyor cihaz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Son çıkan güncelleme ile bütün dokunmatik sorunları giderildi biraz bilginiz varsa kernel değiştirip sorunları kökten çözebiliyorsunuz PocoPhone F1 şu ana kadar kullandığım en güzel telefon diyebilirim Max 2 den sonra geçtim 2 telefonda bende ciddi iz bırakacak gibi duruyor kamera sorunu yok tek eksik gibi gözüken optik sabitleyici yok video çekimlerinde seste hiç bir problem yaşamadım kulaklık ahize sesi düşük değil stereo hoparlör var telefon sanıldığı gibi kalın falan değil 4000 mah pili tüm ihtiyacınızı karşılarken aynı zamanda telefonda herhangi bir kalınlığı hissi yaratmıyor pubg tarzı oyun oynamıyorum fakat telefonun hiç bir zaman takıldığını yada donduğunu görmedim kısacası çok memnunum şiddetle tavsiye ederim

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

krknbey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ALPEREN
Cihazım
doscovery elite
Konular
2
anladım çok teşekkür ederim yorumlarınız için kullanıcı kişilerden bu tarz yorumlar alınca soğumuştum telefondan şimdi sizin yorumunuzla tekrar f1 almayı düşünmeye başladım mi 8 ile arasında gidip geliyorum ama batarya konusunda kimisi 4,5,6,7 çok farklı ekran süresi alan var anlayamadım o yüzden stabil performansı yok telefonu bu değerleri alan kişilerde yaklaşık aynı uygulamalar ile vakit geçirmişler

Oyla:

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
Arkadaşlar telefonu Forum İstanbul Xiaomi mağazasından almayı düşünüyorum. Açılışa özel indirim ile. Telefonu hala her yönüyle araştırmaktayım telefonda şöylr bir sorun varmış. Facebook instagram gibi uygulamalarda videolar düşük çözünürlükte oynatılıyormuş kullananlar cevaplayabilir mi?

Oyla:
Üst Alt