- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Honor 9 Lite
- Konular
- 17
Merhaba şuan kullandığım telefon Honor 9 Lite. Bir süredir yeni telefon almak istiyorum. Alacağım telefonunda Xiaomi marka olmasını istiyorum. Almak istediğim telefon Pocofone F1. Xiaomi Forum İstanbul'da yeni mağazasını açtığında bir indirim yapabilir diye düşünüyorum. Telefonu araştırıyorum bir süredir ve aklıma takılan noktalar var kullanan arkadaşlarım yanıtlarsa çok sevinirim.
1-)Telefonun çentiği ve alt çerçevesi çok göze batıyor mu kullanırken estetik açıdan.
2-)Telefonun kalınlığı 8.8 mm biraz kalın bir uzunluk. Kullanırken elde tutuşta rahatsız edici mi yada kötü hissettiriyor mu?
3-)Ben çok fazla kamera kullanan birisi değilim fakat kameranın en azından gündüz çekimlerinde tatmin edici olmasını isterim sizce kamerası ne durumda.
4-)Youtube'da inceleme videoları izlerken video karşılaştırmasında telefonlar arası ses geçişi yapınca Pocofone'a geçildiğinde ses farkedilir şekilde azalıyordu. Video çekiminde ortam sesini düşük şiddette mi kaydediyor.
5-)Yine araştırmalarım sonucu bildirim sorunu, multitouch sorunu varmış böyle sorunlar yaşayan oldumu veya telefonun bir sorunu var mı?
6-)Telefon hakkında genel görüşlerinizden bahseder misiniz?
Sorularımı yanıtlarsanız gerçekten çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
1-)Telefonun çentiği ve alt çerçevesi çok göze batıyor mu kullanırken estetik açıdan.
2-)Telefonun kalınlığı 8.8 mm biraz kalın bir uzunluk. Kullanırken elde tutuşta rahatsız edici mi yada kötü hissettiriyor mu?
3-)Ben çok fazla kamera kullanan birisi değilim fakat kameranın en azından gündüz çekimlerinde tatmin edici olmasını isterim sizce kamerası ne durumda.
4-)Youtube'da inceleme videoları izlerken video karşılaştırmasında telefonlar arası ses geçişi yapınca Pocofone'a geçildiğinde ses farkedilir şekilde azalıyordu. Video çekiminde ortam sesini düşük şiddette mi kaydediyor.
5-)Yine araştırmalarım sonucu bildirim sorunu, multitouch sorunu varmış böyle sorunlar yaşayan oldumu veya telefonun bir sorunu var mı?
6-)Telefon hakkında genel görüşlerinizden bahseder misiniz?
Sorularımı yanıtlarsanız gerçekten çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.