Soru Pocofone F1 Merak Ettiklerim

Mr. Story

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Honor 9 Lite
Konular
17
Merhaba şuan kullandığım telefon Honor 9 Lite. Bir süredir yeni telefon almak istiyorum. Alacağım telefonunda Xiaomi marka olmasını istiyorum. Almak istediğim telefon Pocofone F1. Xiaomi Forum İstanbul'da yeni mağazasını açtığında bir indirim yapabilir diye düşünüyorum. Telefonu araştırıyorum bir süredir ve aklıma takılan noktalar var kullanan arkadaşlarım yanıtlarsa çok sevinirim.
1-)Telefonun çentiği ve alt çerçevesi çok göze batıyor mu kullanırken estetik açıdan.
2-)Telefonun kalınlığı 8.8 mm biraz kalın bir uzunluk. Kullanırken elde tutuşta rahatsız edici mi yada kötü hissettiriyor mu?
3-)Ben çok fazla kamera kullanan birisi değilim fakat kameranın en azından gündüz çekimlerinde tatmin edici olmasını isterim sizce kamerası ne durumda.
4-)Youtube'da inceleme videoları izlerken video karşılaştırmasında telefonlar arası ses geçişi yapınca Pocofone'a geçildiğinde ses farkedilir şekilde azalıyordu. Video çekiminde ortam sesini düşük şiddette mi kaydediyor.
5-)Yine araştırmalarım sonucu bildirim sorunu, multitouch sorunu varmış böyle sorunlar yaşayan oldumu veya telefonun bir sorunu var mı?
6-)Telefon hakkında genel görüşlerinizden bahseder misiniz?
Sorularımı yanıtlarsanız gerçekten çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

suso9292

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi8
Meslek
Kalite teknisyeni
Konular
4
Şuan pocoya muadil olabilecek honor olay var hbde 2200 fiyat kırın 970 sd845 yakın performans verir ama kamerada pocodan biraz kötü ama dediğim gibi fp olarak değerlendirilebilir. Mi 8 3.5mm kulaklık girişi düşündürüyor batarya konusunda mi 8 amoled olduğu için hemen hemen pocoyu yakalıyor şu yılbaşı muhabbetine poco yada mi 8den biri biraz daha indirime girerse alicam birinden birini.

Oyla:
Üst Alt