Soru POCO X6 Pro İçin Hangi ROM (EU'mu Elite'mi China'mı?)

minotefan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
minotefan
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
google maps sorunsuz rom u windows bilgisayardan tek tıkla kolay bir şekilde kurabilirsinz hybrid yani. sürüm olarak china öneririm global sürümün saçma uygulamalarından ve hantallıktan kurtulmanız için en iyisi china sürümü
Android auto da sorun var mı hocam,.global veya çin lite de çalışıyor mu

ercanbeyke

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ercan
Cihazım
poco x6 pro 5G
Konular
1
Linkteki romu da deneyimleme şansım oldu, Çin tabanlı bütün gereksiz uygulamalardan arındırılmış bir rom.. Belki hoşunuza gider. .
teşekkürler bootloader kilit açma süresi 100 saat kladı ilk bu romu yükleyeceğim öyle ahım şahım bişey beklemiyorum yeterki bu buglu google kurbanı olmuş global romdan arındırılmış stock bir rom olsunda yeterli bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linkteki romu da deneyimleme şansım oldu, Çin tabanlı bütün gereksiz uygulamalardan arındırılmış bir rom.. Belki hoşunuza gider. .
bu arada bu rom twrp ile kurmam gerekli bu doğrumu acaba

sinanoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
5
teşekkürler bootloader kilit açma süresi 100 saat kladı ilk bu romu yükleyeceğim öyle ahım şahım bişey beklemiyorum yeterki bu buglu google kurbanı olmuş global romdan arındırılmış stock bir rom olsunda yeterli bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada bu rom twrp ile kurmam gerekli bu doğrumu acaba
Hayır direk fastboot ile kur , indirdikten sonra içinde mevcut zaten..

minotefan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
minotefan
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Merhabalar
Elite lite rom dün yükledim. Konuda destek veren herkese teşekkür ederim. Rom güzel. Şimdilik bir sorun görmedim. Play sertifika hatası vermişti ama apk ile düzeldi. Romları denemek isteyenlerin telegram kanallarını takip etmeleri lazım bence. Her türlü çözüm önerileri var orada.

sinanoo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
5
mifalsh ta hangi klasörü veya dosyayı seçmeliyim acaba hocam?
miflash ile değil güzel kardeşim, klasörün içinde iki tane komut dosyası var. Gerekli yedeklerini aldıktan sonra telefonu fastboot moduna al ve clean flash olan dosyayı çalıştır, kendisi kuracaktır. Kurulum süresi boyunca telefona dokunma, hepsi bu kadar..

ercanbeyke

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ercan
Cihazım
poco x6 pro 5G
Konular
1
miflash ile değil güzel kardeşim, klasörün içinde iki tane komut dosyası var. Gerekli yedeklerini aldıktan sonra telefonu fastboot moduna al ve clean flash olan dosyayı çalıştır, kendisi kuracaktır. Kurulum süresi boyunca telefona dokunma, hepsi bu kadar..
tammadır teşekkürler <3:D

minotefan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
minotefan
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Elite lite rom kullanıyorum. Romdan memnunum. Paralı sürümünü almaya gerek var mı sizce? Oyun oynamıyorum. Günlük kullanım benimki.

kaya_36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaya
Cihazım
poco x6 pro
Konular
0
Elite lite rom kullanıyorum. Romdan memnunum. Paralı sürümünü almaya gerek var mı sizce? Oyun oynamıyorum. Günlük kullanım benimki.
sizin için gerek yok hocam poco x6 pro içinde çok değişik şeylerde yok diğer cihazlar gibi.performans odaklı ücretli sürüm bence almayın

Üst Alt