- Adım
- Ali
- Cihazım
- Poco X6 Pro 5G
- Konular
- 11
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam açıkçası unofficial rom kurmayı pek tercih etmiyorum bu yüzden lineage os kafama yatmadı. Benim sormak istediğim şey sürüm değilde hani hangi rom demek istedim örneğin global mi çin mi gibisinden sormuştum. Cihaz dediğiniz gibi gereğinden hızlı fakat yeni bir rom kurunca sanırsam takılmalar oluyor sizin dediğinizden sonra ben EliteROM'a geri döndüm şu anda genel olarak uygulamalarda takılmalar görüyorum belki yine değiştiririm. En sonunda değişe değişe cihaz brick olucak diye de endişelenmiyorum değil Hala X6 Pro için düzgün bir rom bir türlü bulamadığımı düşünüyorum, siz ne önerirsiniz gerek optimizasyon gerekte ekran süresi olarak en iyi hangi rom? X7 Pro için de bomba gibi bir telefon gibi duruyor 6550 az değilOfficial sürümleri çıkmadı ama 3-4 adet AOSP rom Unofficial olarak var isim paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama xda'da bulabilirsiniz eğer yasaksa sansürlerim. Stock hyper os 1.0.9 kullanıyorum. Cihazdan memnunum sadece amoledi çok sarımtırak bu benim telefonun önceki sahiplerinin hor kullanması ile de alakalı olabilir bir de cihaz gereğinden fazla hızlı gibi bundan önce mi 13 lite kullanıyordum bayağı fark var arada. Bootloader kilidini açıp root atıp clock speedi düşürüp greenify ile AOSP rom kurarak 3 günü görmeyi hedefliyorum Hayırlısı ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Poco x7 pro da çok gözüme takıldı 6550 mah batarya fena