Yardım Poco X6 Pro HyperOS 2.0 Kursam Sıkıntı Çıkarır mı?

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS Global 1.0.17.0
Telefon Modeli
Poco X6 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Poco X6 Pro'ya HyperOS 2.0 yani Redmi K70E'nin HyperOS unu kursam çökme durumu vesaire yaşanır mı?

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
Official sürümleri çıkmadı ama 3-4 adet AOSP rom Unofficial olarak var isim paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama xda'da bulabilirsiniz eğer yasaksa sansürlerim. Stock hyper os 1.0.9 kullanıyorum. Cihazdan memnunum sadece amoledi çok sarımtırak bu benim telefonun önceki sahiplerinin hor kullanması ile de alakalı olabilir bir de cihaz gereğinden fazla hızlı gibi :D bundan önce mi 13 lite kullanıyordum bayağı fark var arada. Bootloader kilidini açıp root atıp clock speedi düşürüp greenify ile AOSP rom kurarak 3 günü görmeyi hedefliyorum :D Hayırlısı ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Poco x7 pro da çok gözüme takıldı 6550 mah batarya fena :D
Hocam açıkçası unofficial rom kurmayı pek tercih etmiyorum bu yüzden lineage os kafama yatmadı. Benim sormak istediğim şey sürüm değilde hani hangi rom demek istedim örneğin global mi çin mi gibisinden sormuştum. Cihaz dediğiniz gibi gereğinden hızlı fakat yeni bir rom kurunca sanırsam takılmalar oluyor sizin dediğinizden sonra ben EliteROM'a geri döndüm şu anda genel olarak uygulamalarda takılmalar görüyorum belki yine değiştiririm. En sonunda değişe değişe cihaz brick olucak diye de endişelenmiyorum değil :D Hala X6 Pro için düzgün bir rom bir türlü bulamadığımı düşünüyorum, siz ne önerirsiniz gerek optimizasyon gerekte ekran süresi olarak en iyi hangi rom? X7 Pro için de bomba gibi bir telefon gibi duruyor 6550 az değil :D

Oyla:

xqeqeret12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
6
Hocam açıkçası unofficial rom kurmayı pek tercih etmiyorum bu yüzden lineage os kafama yatmadı. Benim sormak istediğim şey sürüm değilde hani hangi rom demek istedim örneğin global mi çin mi gibisinden sormuştum. Cihaz dediğiniz gibi gereğinden hızlı fakat yeni bir rom kurunca sanırsam takılmalar oluyor sizin dediğinizden sonra ben EliteROM'a geri döndüm şu anda genel olarak uygulamalarda takılmalar görüyorum belki yine değiştiririm. En sonunda değişe değişe cihaz brick olucak diye de endişelenmiyorum değil :D Hala X6 Pro için düzgün bir rom bir türlü bulamadığımı düşünüyorum, siz ne önerirsiniz gerek optimizasyon gerekte ekran süresi olarak en iyi hangi rom? X7 Pro için de bomba gibi bir telefon gibi duruyor 6550 az değil :D
Hocam ben şu an stock global rom kullanıyorum bootloaderi açamadım daha. Bugün alarm kurdum direk saniyesinde denedim ama 11 gün sonrasına attı kilit açmayı... Kilidi açar açmaz rootlayıp güzelce bi miui daemon felan sileceğim. HyperOS'te çok fazla gizli bloatware var. Miui.eu veya elite rom deneyebilirsiniz ama stok rom en sorunsuzu gibi. Daha önce farklı cihazlarda kullandıgım icin o ara ara takılmaları biliyorum. Çok sinir bozucu oluyor bazen. Dediğim gibi stok romda kalın bir kaç ay daha bekleyin belki AOSP romlar çıkar ( umarım )

Oyla:
Üst Alt