Yardım Poco X6 Pro HyperOS 2.0 Kursam Sıkıntı Çıkarır mı?

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS Global 1.0.17.0
Telefon Modeli
Poco X6 Pro 5G
Bootloader Kilidi
Açık
Poco X6 Pro'ya HyperOS 2.0 yani Redmi K70E'nin HyperOS unu kursam çökme durumu vesaire yaşanır mı?

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
Evet erişim konusunda haklısınız. Bu ayda gelmezse bl açmak için başvuruda bulunup olmadı eea ya geçerim diye planlıyorum yada çin sürümü için modül olayı kolaysa türkçe desteği için en mantıklısı sizin dediğiniz gibi çin romuna geçmek hocam
Hocam aslında Türkçe dil desteği olsa tadından yenmezdi de bu modül işleri telefonu bozar mı acaba ondan endişeleniyorum biraz.

Oyla:

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
18
Hocam mesela nasıl bir sorunla karşılaşabilirim? Globalden çin romuna geçerken direkt flashladım ve hiçbir sorun yaşamadım yani ne olabilir ki?
Ayrıca performans olarak bana mı öyle geliyor ama çin romunda akıcılık performans daha iyi bence.
3 ay çin rom kullanmış biri olarak şunu diyebilirim. Tacizci gibi WhatsApp ve çin uygulamalarından sürekli bildirim gelmesi ve bazı Xiaomi uygulamalarının çince olması dışında gayet güzel performans bana aynı geldi batarya daha uzun gidiyordu hatta. Geri global'e geçmek isterseniz brick olabilir cihaz çünkü Xiaomi açıklama yapmıştı çin romdan global'e geçmek yasak diye internetten araştırabilirsiniz. Önce custom rom bulup onu atıp sonra stok yüklüyorsunuz ben öyle aşmıştım sorunu.
Hocam aslında Türkçe dil desteği olsa tadından yenmezdi de bu modül işleri telefonu bozar mı acaba ondan endişeleniyorum biraz.
Bankacılık kullanıyorsanız bozar, WhatsApp'ı bile bozulanlar var.

Oyla:

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
3 ay çin rom kullanmış biri olarak şunu diyebilirim. Tacizci gibi WhatsApp ve çin uygulamalarından sürekli bildirim gelmesi ve bazı Xiaomi uygulamalarının çince olması dışında gayet güzel performans bana aynı geldi batarya daha uzun gidiyordu hatta. Geri global'e geçmek isterseniz brick olabilir cihaz çünkü Xiaomi açıklama yapmıştı çin romdan global'e geçmek yasak diye internetten araştırabilirsiniz. Önce custom rom bulup onu atıp sonra stok yüklüyorsunuz ben öyle aşmıştım sorunu.

Bankacılık kullanıyorsanız bozar, WhatsApp'ı bile bozulanlar var.
Hocam öncelikle çinden global'e geçerken brick olma durumunu söylediğiniz için teşekkür ederim. Bende zaten çin romundan çıkmayı düşünüyorum çünkü Poco X6 Pro için söylüyorum global romdan daha fazla pil tükettiğini farkettim custom rom olarak elite rom kullanmayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu romla ilgili? Ek olarak da bu elite romu direkt mi flash tool üzerinden yükleyebiliyor muyuz?

Oyla:

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
18
Hocam öncelikle çinden global'e geçerken brick olma durumunu söylediğiniz için teşekkür ederim. Bende zaten çin romundan çıkmayı düşünüyorum çünkü Poco X6 Pro için söylüyorum global romdan daha fazla pil tükettiğini farkettim custom rom olarak elite rom kullanmayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu romla ilgili? Ek olarak da bu elite romu direkt mi flash tool üzerinden yükleyebiliyor muyuz?
Yani custom rom kullanacaksanız en güzeli bence. Flash tool ile sadece stok romları yükleyebilirsiniz, aşağıdaki video ile yükleyebilirsiniz elite rom'u
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
Yani custom rom kullanacaksanız en güzeli bence. Flash tool ile sadece stok romları yükleyebilirsiniz, aşağıdaki video ile yükleyebilirsiniz elite rom'u
Bunu deniyeceğim İnşallah pil kullanımı daha iyidir Poco X6 Pro için, Teşekkür Ederim.

Oyla:

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
Hocam ben EliteROM Lite kurdum telefona ama pek memnun kalamadım çünkü animasyon geçişlerinde ve oyunda takılmaların meydana geldiğini gördüm. Tayvan Romu deniyeceğim birde onun da pil olarak tüketimi iyi diye duymuştum bakalım.

Oyla:

ahmetcngz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Rdmi nte 13 pro
Konular
18
Hocam ben EliteROM Lite kurdum telefona ama pek memnun kalamadım çünkü animasyon geçişlerinde ve oyunda takılmaların meydana geldiğini gördüm. Tayvan Romu deniyeceğim birde onun da pil olarak tüketimi iyi diye duymuştum bakalım.
Stok romlar arasında pek fark yok. Tavyan'ı ben hiç duymadım, Endonezya güzel deniyordu onu da deneyin bence.

Oyla:

xqeqeret12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
6
Hocam bende poco x6 pro kullanıyorum henüz bl kilidini açamadım ama AOSP romları deneyin isterseniz. Ayrıca AOSP romlarda 3 gün Hyper OS de 3-7- en temizi 30 gün kullanmanız lazım. Daha sonra pil performansını söyleyebilirsiniz. İlk kurulumdan sonra 12 24 saat kullanıp pilini beğenmedim demeyin. Romların oturmasını sistemi tanımasına izin verin. Ben şu an hyperOS 1 ile ayarları yaptım tek tek sistem uygulamalarının pilini kısıtlayıp 60hz de kullanıyorum bloatwareyide kaldırdım 2 güne yakın pil performansı alıyorum. Maalesef ikinci el almıştım hor kullanmışlar amoled yanığı oluşmuş muhtemelen şarjda da oynanmıştır diye tahmin ediyorum. Tavsiyem romların oturmasına izin verin LineageOS kurabilirsiniz.

Oyla:

madestchzqwd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Konular
11
Hocam bende poco x6 pro kullanıyorum henüz bl kilidini açamadım ama AOSP romları deneyin isterseniz. Ayrıca AOSP romlarda 3 gün Hyper OS de 3-7- en temizi 30 gün kullanmanız lazım. Daha sonra pil performansını söyleyebilirsiniz. İlk kurulumdan sonra 12 24 saat kullanıp pilini beğenmedim demeyin. Romların oturmasını sistemi tanımasına izin verin. Ben şu an hyperOS 1 ile ayarları yaptım tek tek sistem uygulamalarının pilini kısıtlayıp 60hz de kullanıyorum bloatwareyide kaldırdım 2 güne yakın pil performansı alıyorum. Maalesef ikinci el almıştım hor kullanmışlar amoled yanığı oluşmuş muhtemelen şarjda da oynanmıştır diye tahmin ediyorum. Tavsiyem romların oturmasına izin verin LineageOS kurabilirsiniz.
Doğru söylüyorsunuz hocam hemen yorumlamanın bir anlamı yok. Siz HyperOS 1in hangi romunu kullanıyorsunuz? Birde X6 Pro için Lineage OS'un kendi sitesinde rom göremedim siz nasıl böyle bir fikre ulaştınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stok romlar arasında pek fark yok. Tavyan'ı ben hiç duymadım, Endonezya güzel deniyordu onu da deneyin bence.
Endonezya Romunda çift sim desteği yok diye yüklemedim hocam ben. Ayrıca şuanda Tayvan kullanmıyorum şu anda.

Oyla:

xqeqeret12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şevket
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
6
Doğru söylüyorsunuz hocam hemen yorumlamanın bir anlamı yok. Siz HyperOS 1in hangi romunu kullanıyorsunuz? Birde X6 Pro için Lineage OS'un kendi sitesinde rom göremedim siz nasıl böyle bir fikre ulaştınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Endonezya Romunda çift sim desteği yok diye yüklemedim hocam ben. Ayrıca şuanda Tayvan kullanmıyorum şu anda.
Official sürümleri çıkmadı ama 3-4 adet AOSP rom Unofficial olarak var isim paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama xda'da bulabilirsiniz eğer yasaksa sansürlerim. Stock hyper os 1.0.9 kullanıyorum. Cihazdan memnunum sadece amoledi çok sarımtırak bu benim telefonun önceki sahiplerinin hor kullanması ile de alakalı olabilir bir de cihaz gereğinden fazla hızlı gibi :D bundan önce mi 13 lite kullanıyordum bayağı fark var arada. Bootloader kilidini açıp root atıp clock speedi düşürüp greenify ile AOSP rom kurarak 3 günü görmeyi hedefliyorum :D Hayırlısı ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Poco x7 pro da çok gözüme takıldı 6550 mah batarya fena :D

Oyla:
Üst Alt