Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Smirnoff7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Miui arama ve mesajlaşma var, uygulama root yani magisk okursa uyarı verir,custom rom diye uyarı vermez, yükleyin....
hocam çok teşekkür ederim cevabınız için, bir soru daha soracağım, bu eu rom 1.0.16 , hindistan ve endonezya rom undan sizce daha mı iyi, siz deneyebildiniz mi üçünüde ? Eğer iyiyse farkı çok gözle görülür bir fark olur mu ne farkı olur yani.

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
hocam çok teşekkür ederim cevabınız için, bir soru daha soracağım, bu eu rom 1.0.16 , hindistan ve endonezya rom undan sizce daha mı iyi, siz deneyebildiniz mi üçünüde ? Eğer iyiyse farkı çok gözle görülür bir fark olur mu ne farkı olur yani.
Bu cihazı kullanamıyorum ama her daim custom rom kullanırım çünkü gereksiz uygulamalar yok + miui arama ve mesajlaşma uygulaması var....

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
1.16 eu rom kullanan var mı ,yakın zamanda bootloderi açınca bende denemek istiyorum.Bu sürümde kalan var mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rica ederim hocam. Genelde bu sefer eu rom baya beğenilmiş bir önceki eu 1.0.15 e göre.
Devam ediyor musunuz bu roma sorun sıkıntı var mı?

siegman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
mi5
Konular
0
Merhaba arkadaşlar bu da yeni miui eu rom. 1.0.17.0 sürümü. Denemek isteyenler için. Ben yükledim şimdilik iyi gibi.

minotefan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
minotefan
Cihazım
Mi note 3
Konular
1
Merhaba arkadaşlar bu da yeni miui eu rom. 1.0.17.0 sürümü. Denemek isteyenler için. Ben yükledim şimdilik iyi gibi.
Hocam teşekkürler çok sağolun
Global ile gördüğünüz bir fark var mji
Android auto çalışıyor mu
Google haritalarda pusula kalibrasyonu oluyor mu, yönü doğru gösteriyor mu? Teşekkürler şimdiden

siegman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
mi5
Konular
0
Hocam teşekkürler çok sağolun
Global ile gördüğünüz bir fark var mji
Android auto çalışıyor mu
Google haritalarda pusula kalibrasyonu oluyor mu, yönü doğru gösteriyor mu? Teşekkürler şimdiden
Rica ederim. Android auto yu bilmiyorum hocam ama google haritaları 5 10 dakka kullandım düzgün çalıştı. Bu google harita sıkıntısı bildiğim kadarıyla google bu işlemciye gps konusunda bazı sertifikalari vermemiş henüz, ondan kaynaklı diye okumuştum.Yandex haritalar daha düzgün çalışabilir hocam.
1.0.9.0 global a göre farkı ise bana biraz daha akıcı geldi, birde çeviri hataları biraz düzeltilmiş.

atila01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atila Sami
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
0
Teşekkür ederim, emeğinize sağlık 🙏

Üst Alt