Soru POCO X3 - stabil rom ve kernel önerisi

Sefck

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Lenovo P2
Konular
1
Hepsini denemiş biri olarak yazıyorum.
Pixel Experience Plus kurun. Üstüne bir de StormBreaker kernel kurun canavar gibi olur. Şu an bu şekilde kullanıyorum hiçbir sorunu yok. Performansı da çok iyi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
size ulasabilmem icin telegram adresiniz vs var mı bir kac sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim

irfangktrk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İrfan Göktür
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
11
firmware romun hızına etki eder mı crdroide geçmiştim deneme amaçlı saçma derecede kasiyordu wavedeyim suan gayet akıcı hoş bir rom

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Şu an Poco X3 NFC için Chaeyoung Kernel test ediyorum.
Miui A10 ile uyumlu.
Eu 12.0.9 üzerine kurdum ve ilk aşamada hiçbir sorun yok kusursuz çalışıyor. Yakın zamanda oyun performansını da test edeceğim. İyi bir oyun performansı verirse AOSP romlar elenir. :D

ramojjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
31
Hepsini denemiş biri olarak yazıyorum.
Pixel Experience Plus kurun. Üstüne bir de StormBreaker kernel kurun canavar gibi olur. Şu an bu şekilde kullanıyorum hiçbir sorunu yok. Performansı da çok iyi
Pixel in stock kamerası nasıl iş görür mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIUI tabanli romlarin arasında bu telefonda kullanılabilecek en stabil rom hangisi 12.0.7 Endonezya romundayim

Son düzenleme:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Pixel in stock kamerası nasıl iş görür mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIUI tabanli romlarin arasında bu telefonda kullanılabilecek en stabil rom hangisi 12.0.7 Endonezya romundayim
O da iş yapmıyor. Oyun testleri berbat.
Şu an Cod mobile performansı çok iyi oldu telefonun. Kernel değişimi çok fayda sağladı.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
En iyi Rom 12.0.3 base kullanan romlar. Çünki ondan sonrakı base sürümlerde Blur artdığı için performans düşüyor. Akıcılık azalıyor. Ben telefonu ilk aldığım zaman 12.0.10 kullandım uzun bir sure. Laglar artmışdı

Şimdi Stuff OS 12.1.3 kullaniyorum. Kendisi EU 12.0.3 base uzerinde hazırlanmış. AOSP romlarla birebir aynı akıcılıkta. Deneyimlediğim en akıcı MİUİ arayüzü bu. Üzerine performans için Stormbreaker kernel V8 kurdum.

Şimdi:
Akıcılık
Oyun performansı
Genel arayüz performansı
Bug ve sorunlar -0 hata

İlla Android 11 ve Miui 12.5 kullanıcam söyleyenler Elite Rom 12.6 Weekly Romunu kursunlar. En iyi Android 11 Miui o bu aralar. Ama Port rom. Yine de StuffOS kadar akıcı değil.

Sent from my BASIC using Tapatalk

irfangktrk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İrfan Göktür
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
11
En iyi Rom 12.0.3 base kullanan romlar. Çünki ondan sonrakı base sürümlerde Blur artdığı için performans düşüyor. Akıcılık azalıyor. Ben telefonu ilk aldığım zaman 12.0.10 kullandım uzun bir sure. Laglar artmışdı

Şimdi Stuff OS 12.1.3 kullaniyorum. Kendisi EU 12.0.3 base uzerinde hazırlanmış. AOSP romlarla birebir aynı akıcılıkta. Deneyimlediğim en akıcı MİUİ arayüzü bu. Üzerine performans için Stormbreaker kernel V8 kurdum.

Şimdi:
Akıcılık
Oyun performansı
Genel arayüz performansı
Bug ve sorunlar -0 hata

İlla Android 11 ve Miui 12.5 kullanıcam söyleyenler Elite Rom 12.6 Weekly Romunu kursunlar. En iyi Android 11 Miui o bu aralar. Ama Port rom. Yine de StuffOS kadar akıcı değil.

link verir misin hocam deniyeyim mi mind kullanıyorum şuan

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12

Şimdi:
Akıcılık
Oyun performansı
Genel arayüz performansı
Bug ve sorunlar -0 hata

Aslında olay Kernelde bitiyor. Ben şu an 12.0.9 eu romda Sabun Kernel kullanıyorum. Yağ gibi arayüz performansı var.

Üst Alt