Soru POCO X3 - stabil rom ve kernel önerisi

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
arkadaslar ben de x3 pro için aosp rom arayışındayım crdroid düşünmüştüm ama konuyu okuduktan sonra kararsız kaldım tekrardan tek bir rom kurup kalıcı olarak o romdan devam etmek istiyorum önerebileceğiniz uygun rom var mı?
Hepsini denemiş biri olarak yazıyorum.
Pixel Experience Plus kurun. Üstüne bir de StormBreaker kernel kurun canavar gibi olur. Şu an bu şekilde kullanıyorum hiçbir sorunu yok. Performansı da çok iyi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

scorpio65

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
23
scorpio65 arrowdan fazla nesi var hocam mesela? Güncellemesi bitmiş diyorlar bide
Arrowun da son sürümü bugün yayınlandı daha fazla güncelleme almayacak , Arrow da iyi ama çok sade ve özelleştirme hiç yok wave görsel olarak göze daha çok hitap ediyor ve daha akıcı özelleştirmesi daha fazla ikisi de güncelleme almayacak zaten ben wave kullanmayı düşünüyorum bir süre

irfangktrk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İrfan Göktür
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
11
corvus 17.0 ve stormbreaker x9

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
corvus 17.0 ve stormbreaker x9

Değerler aşırı iyi.
16.7 sürümü test ettim ama baya kötüydü. Kendi sitesinde 17 sürümü yok nereden edindiniz?

irfangktrk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İrfan Göktür
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
11
Değerler aşırı iyi.
16.7 sürümü test ettim ama baya kötüydü. Kendi sitesinde 17 sürümü yok nereden edindiniz?
buradan indirebilirsiniz

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
buradan indirebilirsiniz
Teşekkürler. Kendi sitesinde olmaması tuhaf. Sanırım rom ücretli olmuş. Pil tüketimi vs nasıl bir sorun yaşadınız mı? Hangi firmware kullandınız bu arada?

Son düzenleme:

irfangktrk1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İrfan Göktür
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
11
Teşekkürler. Kendi sitesinde olmaması tuhaf. Sanırım rom ücretli olmuş. Pil tüketimi vs nasıl bir sorun yaşadınız mı? Hangi firmware kullandınız bu arada?
inanin tek iyi noktasi bu test rezalet bir rom oyun romu dediklerini için kurmuştum oyun performansı da kötü sarj konusuna hiç girmiyorum bile berbat firmware hatirlamiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizin onerinizle pixel plusa gectim ustune sabun kernel kurdum suan cidden super siz stormbrekar hangi surumunu kurmuştunuz onuda deniyim

Son düzenleme:

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Arkadaşlar Arrow OS A12 kullanıyorum. A11 sürümü şu an son güncellemesini aldı. Takım artık A12 güncellemelerine odaklanacak. A12 çok iyi çok akıcı çalışıyor. Arrow söylediğiniz gibi özelleştirmesi pek yok. O yüzden daha stabil. O ekran titreme sorunu bende olmadı. Kısık ayarlarda kullanıyorum zaten. A12 için bir kaç güne yeni güncelleme çıkacak. büyük bir güncelleme olacakmış.

Oyun için isteyenler kesinlikle MİUİ romlarına geri dönsün. AOSP romların oyun performansı malesef kötü. Oyun romları kernelleri felan var tabii, ama çok uğraştırıyor. Teker-teker denemek gerek. Bence MİUİ-e geçseniz daha iyi. Arrow A12 öneririm. Şu an Stormbreaker X11 kernelı çıktı onu deneyeceğim

Arrow A12 ile birlikte yeni Stormbreaker X11 kernelini denedim. Çok ama Çok iyi. Sistem resmen uçuyor şimdi. X10 ile denemiştim fena kötüydü. Şu an X11-deyim. Sİstem yağ gibi mübarek

Son düzenleme:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
inanin tek iyi noktasi bu test rezalet bir rom oyun romu dediklerini için kurmuştum oyun performansı da kötü sarj konusuna hiç girmiyorum bile berbat firmware hatirlamiyorum

sizin onerinizle pixel plusa gectim ustune sabun kernel kurdum suan cidden super siz stormbrekar hangi surumunu kurmuştunuz onuda deniyim
X10 güncel kurdum.X11 çıkmış onu da deneyeceğim. Şu ana kadar denediğim romlar arasında en stabili Pixeldi. Ben bugün yoğun tavsiye üzerine tekrar Arrow 11 kurdum güncel firmware ile bu da iyi şu anlık. Bunun oyun performansı bir tık daha iyi. İlk denemede Arrow çok sorun çıkarmıştı tekrar test ediyorum sorun olursa direkt Pixele döneceğim.

Arkadaşlar Arrow OS A12 kullanıyorum. A11 sürümü şu an son güncellemesini aldı. Takım artık A12 güncellemelerine odaklanacak. A12 çok iyi çok akıcı çalışıyor. Arrow söylediğiniz gibi özelleştirmesi pek yok. O yüzden daha stabil. O ekran titreme sorunu bende olmadı. Kısık ayarlarda kullanıyorum zaten. A12 için bir kaç güne yeni güncelleme çıkacak. büyük bir güncelleme olacakmış.

Oyun için isteyenler kesinlikle MİUİ romlarına geri dönsün. AOSP romların oyun performansı malesef kötü. Oyun romları kernelleri felan var tabii, ama çok uğraştırıyor. Teker-teker denemek gerek. Bence MİUİ-e geçseniz daha iyi. Arrow A12 öneririm. Şu an Stormbreaker X11 kernelı çıktı onu deneyeceğim

Arrow A12 ile birlikte yeni Stormbreaker X11 kernelini denedim. Çok ama Çok iyi. Sistem resmen uçuyor şimdi. X10 ile denemiştim fena kötüydü. Şu an X11-deyim. Sİstem yağ gibi mübarek
AOSP romların oyun performansı kötü demek büyük hata.

Son düzenleme:

hobo06

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğursal Ozan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
4
Arrow 12de youtubeda videoyu aşağı indirip youtubeda kaydırma yaparsanız ekran kasıyor ve 11 kadar ekran süresi yok. 7 saat anca almıştım ben

Üst Alt