Soru POCO X3 - stabil rom ve kernel önerisi

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Aslında olay Kernelde bitiyor. Ben şu an 12.0.9 eu romda Sabun Kernel kullanıyorum. Yağ gibi arayüz performansı var.
Örnek bir vidyo ata bilirmisin hocam? Uygulama açılış kapanış animasyonlarını, kontrol merkezini, scrolling performansını felan göstere bilirmisin? Ben Mi Pulse 12.3 kullanıyordum o da 12.0.9 eu kullaniyordu. Bir çok kernel kullanmama rağmen yağ gibi diye bileceğim bir seviyyede değildi. Belki rom kaynaklıdır.örnek vidyo atarsan bakardim

Sent from my BASIC using Tapatalk

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Örnek bir vidyo ata bilirmisin hocam? Uygulama açılış kapanış animasyonlarını, kontrol merkezini, scrolling performansını felan göstere bilirmisin? Ben Mi Pulse 12.3 kullanıyordum o da 12.0.9 eu kullaniyordu. Bir çok kernel kullanmama rağmen yağ gibi diye bileceğim bir seviyyede değildi. Belki rom kaynaklıdır.örnek vidyo atarsan bakardim

Sent from my BASIC using Tapatalk
Miui Pulse ile eu arasında ciddi fark var. Vaktiniz olursa denersiniz.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
eu 12.0.9 romda Safetynet geçmek külfetli olduğu için bugün Pulse 12.3 denemek istedim.

Pulse 12.3 ve StormBreaker v8 kurulu şu anda oyun performansı şahane. Cod mobile performansı aşırı tatmin etti. Safetynet geçmesi de cabası. Sanırım ben aradığımı buldum artık bir iki menü Rusça ama ona da katlanırız artık.

Üst Alt