Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

sami karaca

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sami
Cihazım
Xiaomi Mi Mix 3
Konular
24
Bir şeyler yapacaklar ama bu kalıcı bir işlem olmayabilir. Adını tam hatırlamıyorum ama cilt imei diyorlar galiba Samsunglara atılanlar gibi hard reset veya rom yüklemelerinde silinen cinsten

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Ben telefonu daha çok medya kullanımı için aldım, 2 telefon kullanmaya da alışığım. İmei işi çözülmezse bile telefonda klavye mouse ise codm pubgm dolphin emulator ile cod1 nfs serisi oynadığım için portatif oyun istasyonu gibi kullanıyorum çoğu yerde. Bundan dolayı takmıyorum. Yeni yılda uzarsa da yine kullanmaya devam ederim. Bitince de oneplus alırım.

jadakids01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Jadakids01
Cihazım
Mi 9T 6 128
Meslek
OTO ELEKTRONİK
Konular
0
poco f3 aldık bizde tüh napcaz acaba
Kolay sadece IMEI bilgilerini göndermeniz yeterlidir 2 aydan 12 aya kadar süre uzatma işlemi mevcut üstelik işlem sonunda ücreti veriyorsunuz o kadar basit 24 saat içinde mesaj geliyor size âu tarihe kadar kullanım hakkı var diye

Osmpocco

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Poco x3
Konular
7
Sim 1 kilidi sim 2 ye IMEI atıldığı için ugrasilmadi bence başka forumda cihazı feda edip gece gündüz uğraşan arkadaş var umarım çözer veyahut işin daha uzmanı olanlar yoğun bir şekilde çalışırsa kırarlar umarım veyahut Xiaomi bilgi sizdirirsa ben inanmıyorum eğer böyle devam ederse Xiaomi satışları durucak tabikide başka cihazlara yonelcez hayırlısı

darkish4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Celil
Cihazım
POCO F3
Konular
3
Kolay sadece IMEI bilgilerini göndermeniz yeterlidir 2 aydan 12 aya kadar süre uzatma işlemi mevcut üstelik işlem sonunda ücreti veriyorsunuz o kadar basit 24 saat içinde mesaj geliyor size âu tarihe kadar kullanım hakkı var diye
öyle istemiyoruz hocam kilidi kırılsada kendimiz halletsek

WhyLeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
S3533
Konular
1
Hocam Orange fox ile dener misiniz yedekleri atmayı?
costum rom yukledim qcn leri yazdirdim xqcn yi atamadim bir turlu. sonra EU rom yukledim acildi cihaz imei null twrp den modemst backuplarini attim cihaz yine acilmadi. su an costum yukluyorum yine o qcn leri atip tekrar stock atacam bilmiyorum artık nasil olacak

tugrul.gdkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Muhasebeci
Konular
50
FATIH_999,
Hocam oralarda telefoncu var mı kargolayabilecek güvenilir, Mi 10T alayım diyorum ama burada fiyatlar cep yakıyor giggle~~
hocam ben karaçay iletisimden alip satiyorum arada guvenilirdir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam oralarda telefoncu var mı kargolayabilecek güvenilir, Mi 10T alayım diyorum ama burada fiyatlar cep yakıyor giggle~~
Sahibinden karaçay teknoloji yaz çıkar

Üst Alt