- Adım
- Kayra
- Cihazım
- Redmi Note8 Pro
- Meslek
- Bil.Tek.
- Konular
- 7
Katılıyorum.Kendin yaparsın lafı biraz hafif olmamış mı
Katılıyorum.Kendin yaparsın lafı biraz hafif olmamış mı
Usta burada anlatilmasi link yapmak yasak olduğu için googleye yaz çözüldü poco x3 pro olarak arat bulursunKendin yaparsın lafı biraz hafif olmamış mı
Haklısın ama ben herkesin yapabileceği birşey değil manasında yazdım esasen İşten anlamayan tecrubesizlerin yapabileceği iş değil.Usta burada anlatilmasi link yapmak yasak olduğu için googleye yaz çözüldü poco x3 pro olarak arat bulursun
X3 Pro cihazınızı sökmeden mi işlem yaptırdınız ?Evet sonunda repair işlemini yaptırdım. Şimdilik hiçbir sıkıntı yok. Hatta bl açık olduğu için cihaz sıfırlanmadı bile. Antalya'da yaptırmak isteyene tavsiye veririm.
Pocox3 pro arka kapak sökülüp direnç değişimi yapılmadan IMEI yazılamaz imkan ve ihtimal dahilinde değildir.X3 Pro cihazınızı sökmeden mi işlem yaptırdınız ?
Gaziantep ve K.maraş çevresinde bu işi adamakıllı yapan bir telefoncu var mıdır? yaptırıp memnun olan varsa bana özelden yazabilir mi?
İstanbulda kargo yapabilirseniz iletişim bilgisi vereyim ama dediginiz yerlerde bilmiyorum.Trabzon da bu işi yapan var mı?
istanbulda bu işi layıkı ile yapan varsa istanbulda akrabam var. kendisine kargo edeyim. yaptırıp geri kendisi kargolar bana. başka bir tel daha var. imei için sıkıntı olmaması için onun imei numarasını da vereceğim.İstanbulda kargo yapabilirseniz iletişim bilgisi vereyim ama dediginiz yerlerde bilmiyorum.