- Adım
- Melik
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 45
facebook dan arayın karşınıza çıkar zatenBir kaç gün Ankaradayım. İletişim kanallarını yollar mısınız rica etsem?
facebook dan arayın karşınıza çıkar zatenBir kaç gün Ankaradayım. İletişim kanallarını yollar mısınız rica etsem?
Teşekkür ederim kardeşim. Buldum ve yazdım.facebook dan arayın karşınıza çıkar zaten
Kayıt yöntemi gerçekten var. Sadece yapan az ve riskli.bence cihaz satanlar forumlarda böyle bir şey yayıyorlar kayıt var diye telefonu alırken dikkat edin yazılı evrak alın.garantili4200 tl zaten yurtdışına ne gerek var
İstanbul adres verebilirsen sevinirimİstanbul
Hayır sabah taktım açılmadı, bende ona güvenerek IMEI attirmadim demekki efsaneymis bu bilgiyılbaşından sonra kapanan hattı açılan var mı
forumda çok şey efsane milleti gaza getirip telefon aldıranlara inanmayın zaten garantili ile spot arasında çok fark yok.garantili 4350 ye kadar indi.paranız çöp olmasın ki ben samsung a52 ye geçip şu xiomi sevdasına son veriyorum..Hayır sabah taktım açılmadı, bende ona güvenerek IMEI attirmadim demekki efsaneymis bu bilgi
120 btk iletişim no arayın ve durumunu sorgulayın. Muhtemelen pazartesi falan açılacaktır.yılbaşından sonra kapanan hattı açılan var mı