- Adım
- DoğuHan
- Cihazım
- Xiaomi Mi5
- Konular
- 16
Onlarda da kapandıBundan sonra mediatek işlemcili cihazlar alınacak öbür türlü artık kapı kapandı
Onlarda da kapandıBundan sonra mediatek işlemcili cihazlar alınacak öbür türlü artık kapı kapandı
Sanmıyorum redmi note 10S de mesela kayıt var Mediatek olduğu için sanmıyorum kesin bilgi mi ?Onlarda da kapandı
Sorunsuz kayıt oluyor 10s modeliSanmıyorum redmi note 10S de mesela kayıt var Mediatek olduğu için sanmıyorum kesin bilgi mi ?
Onu diyorum Mediatek olduğu için kilit koyamaz ki Xiaomi işlemci ile ilgili durumSorunsuz kayıt oluyor 10s modeli
Bende doğubankdan aldım adam diğer ay diyip duruyo alırken sıkıntı yok dedi kayıt şeyinde atıp duruyoHerkez bişi diyor Doğubank tan aldığım telefoncu yu aradım kapanınca getir kayıt sorunu yok diyor milleti yalan yanlış bilgilendirme yapmayın
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kayıt yöntemi var ancak kasa açılıyor, anakart ısıtılıp direnç değişimi yapılıyor. Kayıt yöntemi adam gibi olsa kapanınca getir demez zaten.Herkez bişi diyor Doğubank tan aldığım telefoncu yu aradım kapanınca getir kayıt sorunu yok diyor milleti yalan yanlış bilgilendirme yapmayın
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onların işi o zaten.Bende doğubankdan aldım adam diğer ay diyip duruyo alırken sıkıntı yok dedi kayıt şeyinde atıp duruyo