Denediniz mi olıiuyor mu hocam n11.comda yabancı fafurasız hatlar satılıyor
Bilgi verirseniz bende x3pro alma niyetindeyim süresi var zaten yurtdısından gelen cihazın kaydolma süresini de salgından dolayı 1 seneye cıkarmıslar
Kesin bilgi kardeşim benim tecrübemi burada herkese duyurdum kaale alanlar faydalanır diğerleri IMEI derdine düşer, sadece beğeni ve teşekkür beklerim gerisi zaten size kalmışDenediniz mi olıiuyor mu hocam n11.comda yabancı fafurasız hatlar satılıyor
Bilgi verirseniz bende x3pro alma niyetindeyim
EyvAllah bilgi için saoğlasın kardeşimKesin bilgi kardeşim benim tecrübemi burada herkese duyurdum kaale alanlar faydalanır diğerleri IMEI derdine düşer, sadece beğeni ve teşekkür beklerim gerisi zaten size kalmış
Rica ederim hocamEyvAllah bilgi için saoğlasın kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim bide tam yöntemi dm ile atarsan güzel ona göre yabancı hat alırım
Hocam bana da gönderebilir misin rica etsem ?Rica ederim hocam
Neyi hocamHocam bana da gönderebilir misin rica etsem ?
Bu X3 pro da yabancı hat konusu nerden alırım ne yapmak gerekir vs.Neyi hocam
Tabiki genelde Facebook marketpalace sim kart yazıp aratma yaparsanız orada size yakın satıcı bulursunuz n11de de varmış burada arkadaşlar aratma yapınca Google üzeri çıkıyor , 4 aylık süre bitince yurtdışı hat takıp çıkartılabilir ve süreyi sıfırlama yapabilirsinizBu X3 pro da yabancı hat konusu nerden alırım ne yapmak gerekir vs.
Sağolun hocam teşekkür ediyorum.Tabiki genelde Facebook marketpalace sim kart yazıp aratma yaparsanız orada size yakın satıcı bulursunuz n11de de varmış burada arkadaşlar aratma yapınca Google üzeri çıkıyor , 4 aylık süre bitince yurtdışı hat takıp çıkartılabilir ve süreyi sıfırlama yapabilirsiniz