Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet ürünün yurtdışı ürünü olduğunu henüz imei kayıt işlemi yapılmadığını söyledim. Neden başımı ağrıtayım ? Sonuçta imei kayıt işlemi oluyor desem adam yaptırmak isteyecektir, olmadığı zaman geri bana gelip söyleyecektir.
Bende çocuğa tablet alacaktım baktım tabletler online derste tökezliyor zaten online dersi zar zor çalıştıran tabletler olmuş 1200 1300 lira, 1650 liradan bu telefondan aldım. Aliexpress kuponuyla falan iyi ucuza denk geliyor. Kat kat daha iyi oldu bence çocuk derslerini çok rahat işledi x3 pro ile. Tablet niyetine bile alınabilir yani. Piyasadaki bütün tabletlerden fersah fersah daha güçlü alet.
Evet ürünün yurtdışı ürünü olduğunu henüz imei kayıt işlemi yapılmadığını söyledim. Neden başımı ağrıtayım ? Sonuçta imei kayıt işlemi oluyor desem adam yaptırmak isteyecektir, olmadığı zaman geri bana gelip söyleyecektir.
Bende çocuğa tablet alacaktım baktım tabletler online derste tökezliyor zaten online dersi zar zor çalıştıran tabletler olmuş 1200 1300 lira, 1650 liradan bu telefondan aldım. Aliexpress kuponuyla falan iyi ucuza denk geliyor. Kat kat daha iyi oldu bence çocuk derslerini çok rahat işledi x3 pro ile. Tablet niyetine bile alınabilir yani. Piyasadaki bütün tabletlerden fersah fersah daha güçlü alet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İmei kaydı henüz yapılamıyor derken zaten yalan atmışsın adama. Henüz demek ileride yapılacak anlamına gelir.
Şuan imei işlemi yapılamıyor ilerde de yapılması muamma çıkarabilir çıkmaya da bilir alıcak kişi bunu göz önünde bulundursun diye açıklama yaparsa problem olmaz
zaten suanlik imkansız diye bir olay yok yöntem çıkabilir çikmayadabilir bunu bilerek alan kişi zaten riskini de almış olur kimse de de bir hak felan kalmış olmaz
M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen satarsan sonuçta bildiğin halde karşıdaki insanı dolandırmış oluyorsun
Satarken bunu açıklamadan satıyorsun ve üzülen karşı taraf oluyor .Bunu araba satışı yapan yazı olarak iki parça boya olarak der alırsın sen gidersin expertize 7 parça boyalı ve hava yastığı patlamış görürsün misali gibi düşün
Bunu karşı tarafa bilgilendirme yaptınız mı ?
Diğer türlü sahtekarlık ve dolandırıcılığa girer çünkü
Satan arkadaşlara sesleniyorum durumu belirterek mi sattınız ?
Hocam sadece miui12 degil aosp romlardada bu skntm var parmak izi eklenmiyor bu sorunu nasil cozucem bilemedim firmware flasladm guncel aka olmuyor yine ayni baska bir cozumu olmasi lazim vardir ama ugrasan daha iyi anlayan kimse yok
usta pende x3 pro var dft prodan reset efs yaptım cihaz açılyor tekrar kapanıp recovery moda giriyor qcn yedeği var ama efs yedeği yok yazılım yükledim yazılımı yiyiyor ama açılıp tekrar recovery moda giriyor yardımcı olabilirmisin