Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eninde sonunda hepsine kayıt yapılabilir hale geliyor hocam. şimdi cihazı alsanız zaten sene sonuna kadar kulllanabiliyorsunuz. sene başı da sıfırlanıyor zaten süre. o zamana kadar kesin bulunur.
Ben 2 tane aldım biri çocuğa tablet niyetine birini kendim kullanacam. Hatlar kapanınca çocukla değiş tokuş edecez. Satma niyetim yok kırılana kadar devam. Nede olsa yılbaşında reset atıyor hatların kapanması geri açılıyor.
Ben 2 tane aldım biri çocuğa tablet niyetine birini kendim kullanacam. Hatlar kapanınca çocukla değiş tokuş edecez. Satma niyetim yok kırılana kadar devam. Nede olsa yılbaşında reset atıyor hatların kapanması geri açılıyor.
Sen satarsan sonuçta bildiğin halde karşıdaki insanı dolandırmış oluyorsun
Satarken bunu açıklamadan satıyorsun ve üzülen karşı taraf oluyor .Bunu araba satışı yapan yazı olarak iki parça boya olarak der alırsın sen gidersin expertize 7 parça boyalı ve hava yastığı patlamış görürsün misali gibi düşün