Araçlar POCO X3 NFC Yararlı Magisk Modülleri

floast

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Redmi 13 Pro +
Meslek
Serbest
Konular
37
Hocam reborn mod içinden miui launcher cikarip zip eklendiğimde magisk hata veriyor magisk modülü değil yazıyor yardımcı olabilir misiniz

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Hocam reborn mod içinden miui launcher cikarip zip eklendiğimde magisk hata veriyor magisk modülü değil yazıyor yardımcı olabilir misiniz
Sadece miui launcher mı çıkarılacak?

floast

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Redmi 13 Pro +
Meslek
Serbest
Konular
37

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Denedim hocam oldu ancak bu sefer volte gitti ve cihaz da kasmalar olmaya basladi yine de teşekkürler
Bu konuda ki reborn sürümünü atmadım hocam yeni gördüğüm vardı onu düzenledim.(sürümleri aynı mi bilmiyorum) Eğer konudaki güncel reborn de bu sorunlar yoksa onu atiyim isterseniz

floast

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Redmi 13 Pro +
Meslek
Serbest
Konular
37
Bu konuda ki reborn sürümünü atmadım hocam yeni gördüğüm vardı onu düzenledim.(sürümleri aynı mi bilmiyorum) Eğer konudaki güncel reborn de bu sorunlar yoksa onu atiyim isterseniz
Konudakini denemiştim onda yoktu hocam

Huseyinterzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mi6
Konular
11
Poco X3 mod final ile ilgili bir kaç şey sormak istiyorum. Bu modu yükleyince paylaşmış olduğunuz ses yükseltme, 732g performans arttırma ve Hardware off modüllerinin hepsini yüklemis mi oluyoruz . Yazılanlardan ben öyle anladım.
Bu arada benim safety net ilk başta geçiyordu şu an geçmiyor edxposed yükledim ondan kaynaklı olabilir mi ?
Ekleme: safety net geçmeme sorunu edxposed ile alakaliymis Hardware off yüklemesini kaldırdım Poco X3 mod final yükledim hidden core APK yükleyince düzeldi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-04-12-50-14-767_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2021-01-04-12-50-14-767_com.topjohnwu.magisk.jpg
    295,9 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Poco X3 mod final ile ilgili bir kaç şey sormak istiyorum. Bu modu yükleyince paylaşmış olduğunuz ses yükseltme, 732g performans arttırma ve Hardware off modüllerinin hepsini yüklemis mi oluyoruz . Yazılanlardan ben öyle anladım.
Bu arada benim safety net ilk başta geçiyordu şu an geçmiyor edxposed yükledim ondan kaynaklı olabilir mi ?
Ekleme: safety net geçmeme sorunu edxposed ile alakaliymis Hardware off yüklemesini kaldırdım Poco X3 mod final yükledim hidden core APK yükleyince düzeldi.
Doğrudur hocam 732g performans modülü ve diğer ikisinide içinde barındırıyor diyebiliriz fakat aynı değil. 732g performans modülünde tek bir termal dosya var, bu modül daha fazla termal kod ve dosyalar içeriyor.

Üst Alt