Uygulama üzerinden mi yoksa ayarlardan mı açılmıyor biraz daha açabilir misiniz?Eu romda vpn yi çalıştıramıyorum varmı bi bilgisi olan teşekkürler
Link nerede?120FPS modülü eklendi.
Cihazın sabit 120Hz de çalışmasını sağlar. Biliyorsunuz bunun için bir rehber hazırlamıştım. O yöntem ile sorunsuzca 120Hz sabitleyebiliyorduk. Bunda ise tek bir modül ile halledebiliyoruz.
Modülü test edip dönüş yapabilirsiniz..
Kaldırıldı.. Bu konudan sabit 120Hz yapabilirsinizLink nerede?
Ayarlardan çok ağır oluyor hocam ve uygulama üzerinden yaptığım zaman da cihaz vpn desteklemiyor uyarısını alıyorum bütün uygulamaları denedim aynıUygulama üzerinden mi yoksa ayarlardan mı açılmıyor biraz daha açabilir misiniz?
Bu farklı bir sorun hocam, ilginç. Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Eğer stok rom kullanıyorsanız temiz kurulum yapmanızda fayda olacaktır diye düşünüyorumAyarlardan çok ağır oluyor hocam ve uygulama üzerinden yaptığım zaman da cihaz vpn desteklemiyor uyarısını alıyorum bütün uygulamaları denedim aynı
Aynen hocam rebornMod modülünü kaldırdım sorun düzeldi çok teşekkür ediyorum .Bu farklı bir sorun hocam, ilginç. Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Eğer stok rom kullanıyorsanız temiz kurulum yapmanızda fayda olacaktır diye düşünüyorum
eu rom demişsiniz şimdi gördüm. Tekrar romu sıfırdan kurun isterseniz, eu flash ve format data yaparak.. Bundan önce , ekstra modül vs farklı bir uygulama kullanıyor musunuz?
Hocam link neredeYeni Modül eklendi.. POCO X3 Mod
Aosp ve Miui her ikisinde de çalışır.
*Ekran yenileme hızını 120hz sabitler
*Tüm oyunlar için maksimum FPS açar
*Bypass ctsProfil
*GPU performansı için termal kodlar ekler
*Dokunma hızını 240hz sabitler
*Ses seviyesini yükseltir.
*DerpFest boot animasyonu ekler