Her zaman ki gibi aceleci davrandım tamam buldum hocam teşekkürler hemen deniyorumKonunun başında hocam ilk mesaj da
Hocam max FPS kilidi açma olayını kontrol eder misiniz? Ben modülü düzenledim, kamera da renk ile ilgili değişimler olmuş ondan dolayı. Yalnız düzenledikten sonra oyunlarda ki fps olayıda uçmuş olabilir tam emin değilim.. Kontrol ederseniz eğer çalışmıyorsa modülün düzenlenmemiş halini atarım..Her zaman ki gibi aceleci davrandım tamam buldum hocam teşekkürler hemen deniyorum
MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pubg de denedi benim oğlan ilk modülde 90fps alabiliyordu kurmalı olandan ama bunu yükleyince 40 a düştü hocamHocam max FPS kilidi açma olayını kontrol eder misiniz? Ben modülü düzenledim, kamera da renk ile ilgili değişimler olmuş ondan dolayı. Yalnız düzenledikten sonra oyunlarda ki fps olayıda uçmuş olabilir tam emin değilim.. Kontrol ederseniz eğer çalışmıyorsa modülün düzenlenmemiş halini atarım..
Pubg de denedi benim oğlan ilk modülde 90fps alabiliyordu kurmalı olandan ama bunu yükleyince 40 a düştü hocam
90fps modu kapandı hocam bu modda çare olmadı malesef eski modülümü geri istiyorum diyor oğlanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdeneyin hocam
Aynı işlevi yapan iki modül gerek yok zaten hocam. İkisini aynı anda kullanmayın. Hepsini kaldırıp ilk çalışan 90fps modülünü yükleyin Son attığım orjinal düzenlenmemiş hali fakat onda da kamera renkleri aşırı bozuluyor şimdi bende denedim.. Konudaki link kalsın fps ayarı bölümünü sileyim, zaten farklı modüller ile de hallediliyor.90fps modu kapandı hocam bu modda çare olmadı malesef eski modülümü geri istiyorum diyor oğlanGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Pubg çalıştı hocam biz bir ayarı yanlış yapmışız modülde sanırım sorun yok fakat kamerayı bozuyormu bozmuyor mu onu test etmedim.Aynı işlevi yapan iki modül gerek yok zaten hocam. İkisini aynı anda kullanmayın. Hepsini kaldırıp ilk çalışan 90fps modülünü yükleyin Son attığım orjinal düzenlenmemiş hali fakat onda da kamera renkleri aşırı bozuluyor şimdi bende denedim.. Konudaki link kalsın fps ayarı bölümünü sileyim, zaten farklı modüller ile de hallediliyor.
en son attığımda kamera bozuyor. İlk attığım da gerekli yerleri düzenledim kamerada sorun yok kendimde test ettim. Yalnız fps olayını deneyemedim. Şuan ilk mesajdaki linkte olan modülde fps ayarı çalışıyor mu?Pubg çalıştı hocam biz bir ayarı yanlış yapmışız modülde sanırım sorun yok fakat kamerayı bozuyormu bozmuyor mu onu test etmedim.
Onu denemedik hocam bi ara onu da denerizen son attığımda kamera bozuyor. İlk attığım da gerekli yerleri düzenledim kamerada sorun yok kendimde test ettim. Yalnız fps olayını deneyemedim. Şuan ilk mesajdaki linkte olan modülde fps ayarı çalışıyor mu?