- Adım
- yahya
- Cihazım
- mi 9 lite
- Konular
- 4
Arkadaşlar yukarda arkadaşında dediği gibi çok takılıyor temiz yüjleme yapmama rağmen önceki sürüme geri döndüm.
Eu a11 güncellemesini beğenen arkadaşta var beğenmeyen de. Mesela mesaj uygulmasında sorun oldu, durduruldu hatası alıyorum diyen ya da arayüz kasıyor diyen ama birde çok beğenenlerde yok değil. Kurulumla ilgili olabilir. Rom flash format data yes ile en temiz kurulum budur. Bazı arkadaşlar eu a10 üzerine eu a11 kurmaya çalışıyor format data yapmadan. Belkide sıkıntı oradan çıkıyor. Güzel bir yedek alıp her şeyi sıfırdan kurmak en iyisi. Bu arada şu anda Pulse 12.3 kullanıyorum ve evolution eu a11 sorunlu demiş. Üzerine Pulse yapar mı açakçası bilmiyorum ama beklemeye devam.tektonik1907, pulseyi bekleyelim bence sonra yorumunuzu bekliyorum
hocam diger xiaomi modellerindeBugün yeni bir güncelleme geldi eu a11 e. Kasma sorunu olan ya da mesaj uygulaması hata veren arkadaş varsa bugünkü güncellemeyi indirip birde onu denesin derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eu a11 güncellemesini beğenen arkadaşta var beğenmeyen de. Mesela mesaj uygulmasında sorun oldu, durduruldu hatası alıyorum diyen ya da arayüz kasıyor diyen ama birde çok beğenenlerde yok değil. Kurulumla ilgili olabilir. Rom flash format data yes ile en temiz kurulum budur. Bazı arkadaşlar eu a10 üzerine eu a11 kurmaya çalışıyor format data yapmadan. Belkide sıkıntı oradan çıkıyor. Güzel bir yedek alıp her şeyi sıfırdan kurmak en iyisi. Bu arada şu anda Pulse 12.3 kullanıyorum ve evolution eu a11 sorunlu demiş. Üzerine Pulse yapar mı açakçası bilmiyorum ama beklemeye devam.
Yok mu bunu yaşayanBen romu yükledim, ayarlardan uygulama kasasını seçtiğime rağmen hala google açılıyor nasıl düzeltebilirim
son sürüm derken stabil EU sürüm mü hocam?Son sürümü indirip mesajlara giremeyen arkadaşlar. Google playdan google mesaj uygulamasını indire bilir. Ben sorunu öyle çözdüm. Güncelleme gelene kadar böyle devam